Ga direct naar inhoud

Het nieuwe patiëntmagazine is uit!

23 juni 2022

Gepubliceerd op: 23 juni 2022

De zon schijnt. Straten vullen zich met vrolijke gezichten. Vlinders en bijen smullen van de bontgekleurde bloemen en de geur van zonnebrandcrème komt op ons af… tijd voor een nieuwe editie van SKB Magazine! Hét magazine vol échte verhalen van onze patiënten en collega’s. Gaat u er maar eens lekker voor zitten.

Dan leest u bijvoorbeeld het verhaal van Bram Troost. Hij ziet weer scherp na zijn staaroperatie. Of het indrukwekkende verhaal van Inge Verkerk. Ze liep een incomplete dwarslaesie op na een ernstig auto-ongeluk. Voor haar zenuwpijn kwam ze terecht bij het pijnteam van het SKB. Samen met haar man René vertelt ze over het ongeluk en het revalidatietraject. 

Ook onze collega’s delen hun verhaal. Ivonne Hieltjes (zorgassistente) en Sophie Schouten (diëtiste) praten u bij over onze nieuwe mini-maaltijden. En Yvonne Tannemaat, verpleegkundige op de Spoedeisende Hulp, vertelt over die ene collega die met een klein gebaar veel voor haar betekende tijdens een van de hectische werkdagen in een coronagolf.

Over deze en andere interessante en mooie verhalen, leest u in dit magazine.

Veel leesplezier!

Direct naar