Ga direct naar inhoud

Het nieuwe patiëntmagazine is uit!

21 maart 2024

Gepubliceerd op: 21 maart 2024
SKB Magazine maart 2024

Alweer de eerste editie van 2024 van het SKB Magazine. Bestuurder Edwin Maalderink schrijft hierin zijn eerste voorwoord: “In januari ben ik warm verwelkomd door alle SKB-ers. Het is een gemoedelijk en fijn ziekenhuis. 

Dat voelt u terug in dit SKB Magazine, waarin we weer een aantal mooie verhalen van collega’s en patiënten voor u hebben verzameld. Zoals dat van Ingrid. Zij heeft een zeer ernstige vorm van astma en komt regelmatig voor een controle in ons ziekenhuis. Ze vertelt over haar behandeling en hoe het nu met haar gaat. 

Verder stellen onze logopedisten zich aan u voor, vertelt fysiotherapeut Joy Somhorst over de samenwerking met Manometric en kunt u een kijkje nemen op onze Buitenpolikliniek in Eibergen in het beeldverhaal. Én als kerst op de taart vieren we dit jaar onze 40e verjaardag. Daarvoor willen we ook u bedanken in dit magazine."

U leest het SKB Magazine hier. Heeft u zelf een verhaal dat u met ons wilt delen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie@skbwinterswijk.nl

Wij wensen u veel leesplezier!

Direct naar