Ga direct naar inhoud

Het nieuwe patiëntenmagazine is uit!

24 maart 2021

Gepubliceerd op: 24 maart 2021
omslagfoto-skb-magazine-maart-2021-website.jpg

Hier is ‘ie dan: het vernieuwde SKB Magazine! Een nieuw jaar en nu we verdergaan als zelfstandig ziekenhuis maken we een frisse start. Daarom hebben we het magazine in een nieuw jasje gestoken. SKB Magazine is hét magazine voor onze patiënten. Het staat vol échte verhalen van patiënten en collega’s.

Bijvoorbeeld mevrouw Oonk-Van den Berg, een vitale zeventiger, die getroffen werd door het coronavirus. Ze vertelt hoe ze in ons ziekenhuis terecht kwam, over haar COVID-bokaal en hoe het ondertussen met haar gaat. Of het verhaal van kinder- en neonatologieverpleegkundige Roos. Zij vertelt over haar werk, de wils- en veerskracht van patiëntjes en hun ouders en hoe dit haar kijk op het leven heeft veranderd.

Benieuwd naar de andere verhalen? Lees dan snel ons SKB Magazine voor nog meer mooie, aangrijpende en leuke verhalen van onze patiënten en collega’s. Bent u patiënt en heeft u een mooi verhaal dat u met ons wilt delen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing en Communicatie via communicatie@skbwinterswijk.nl

Wij zijn trots op deze editie en wensen u veel leesplezier!

Direct naar