Ga direct naar inhoud

Het nieuwe patiënt magazine is uit!

23 maart 2023

Gepubliceerd op: 23 maart 2023
Cover SKB magazine maart 2023

De eerste editie van SKB Magazine van 2023 is uit! SKB Magazine is hét patiëntmagazine van ons ziekenhuis, met mooie en soms herkenbare verhalen van patiënten en medewerkers. We zijn trots op weer een prachtige editie.

We interviewden Pieter Schram, die een middenrifverlamming kreeg en last had van kortademigheid en veel pijn. Hij werd in ons ziekenhuis geopereerd door dokter Welvaart, die een unieke operatietechniek ontwikkelde waarbij het middenrif hersteld wordt met een kijkoperatie via de buik. Pieter is daardoor gelukkig weer van zijn klachten af. Ook Ingrid, Joyce en Wim vertellen over hun ervaringen met het SKB.

Bent u benieuwd hoe het eraan toegaat in onze ziekenhuisapotheek? Blader dan vooral door naar het beeldverhaal. Of lees de column van Evelien. Zij verwondert zich over Kunstmatige Intelligentie en hoe ver we daarin kunnen gaan.

Kortom, weer genoeg interessants om te lezen! Heeft u een verhaal dat u graag met ons wilt delen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing en Communicatie via communicatie@skbwinterswijk.nl.

We wensen u veel leesplezier!
 

Direct naar