Ga direct naar inhoud

Het nieuwe patiënt magazine is uit!

20 december 2022

Gepubliceerd op: 20 december 2022
SKB Magazine - december 2022

Kerst en Oud & Nieuw: dat betekent dat 2022 bijna voorbij is en het nieuwe jaar begint! Weer een jaar waarin we veel mooie verhalen van onze patiënten en medewerkers met u gaan delen. 

In deze editie van SKB Magazine blikken we eerst nog kort terug op het jaar 2022. Een jaar waarin we ons hebben beziggehouden met duurzaamheid. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want we behaalden de Milieuthermometer Zilver! Ook de komende jaren blijft duurzaamheid een actueel onderwerp bij het SKB. Jan-Willem, Clustermanager Facilitair & Techniek, vertelt hierover meer.

Een ander actueel en belangrijk onderwerp is het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Daphne vertelt over haar afwijkende uitstrijkje en het vervolgtraject in het ziekenhuis. Ze hoopt met haar verhaal anderen over een eventuele drempel te laten stappen en deel te nemen aan het bevolkingsonderzoek. Ook Kaat, Melonda en Victor delen ieder hun eigen bijzondere verhaal.

Heeft u er na het lezen van deze persoonlijke verhalen nog geen genoeg van? Maak dan even kennis met onze wondzorgconsulenten en neem een kijkje op de Intensive Care in het beeldverhaal.

Bent u patiënt en heeft u een mooi verhaal dat u met ons wilt delen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing en Communicatie via communicatie@skbwinterswijk.nl

We wensen u veel leesplezier!

Direct naar