Ga direct naar inhoud

Het nieuwe patiënt magazine is uit!

20 september 2022

Gepubliceerd op: 20 september 2022

Hopelijk heeft u een heerlijke zomer achter de rug. Misschien bent u op vakantie geweest, staat er nog een reis op de planning of heeft u thuis genoten van de zon. Ook onze medewerkers hebben genoten van een welverdiende vakantie. Maar we hebben natuurlijk niet stil gezeten!

We zijn bijvoorbeeld druk geweest met de ontwikkeling van BeterDichtbij, de gratis app waarmee we ook digitaal onze persoonlijke zorg bieden en waarmee u laagdrempelig en eenvoudig in contact bent met uw zorgverlener van ons ziekenhuis. Via BeterDichtbij kunt u een niet-spoedeisende vraag stellen, een bericht sturen naar uw zorgverlener of beeldbellen. Daardoor hoeft u niet meer altijd naar het ziekenhuis te komen. En wist u dat u via BeterDichtbij ook afspraakherinneringen kunt ontvangen? Zo bieden we onze zorg zo dichtbij mogelijk. Thuis als het kan, in het ziekenhuis als het moet.

En heeft u de prachtige coverfoto al gezien? Dat is Melissa. Zij heeft sinds haar vijftiende de huidaandoening psoriasis. Dankzij injecties laat ze nu geen spoor van schilfers meer achter en durft ze weer een korte broek en t-shirt te dragen! Verder leest u in dit SKB Magazine meer over baby’s met geelzucht die thuis fototherapie kunnen krijgen en maakt u kennis met onze medisch pedagogische dienstverleners.

We wensen u veel leesplezier!

Direct naar