Ga direct naar inhoud

Het nieuwe jaarverslag: een terugblik op 2023

7 juni 2024

Gepubliceerd op: 07 juni 2024
Uw SKB!

In het nieuwe jaarverslag blikken we terug op 2023. Een jaar waarin we ons elke dag weer vol overtuiging hebben ingezet voor de beste zorg aan onze inwoners in de Oost-Achterhoek. Zij zijn de kanjers van de zorg! Want, welke ontwikkelingen ook op ons afkomen, de zorg aan onze patiënten draait gewoon door. En dat wordt gewaardeerd. Patiënten en hun naasten waren ook in 2023 erg tevreden over de persoonsgerichte zorg in ons ziekenhuis. 

We hebben vorig jaar ook veel tijd en energie gestoken in de samenwerking met onze regionale zorgpartners. Daarnaast ontplooiden we nieuwe initiatieven. Door zorg anders aan te bieden, samen te werken over de eigen organisatiegrenzen heen en te investeren in digitalisering. Een belangrijk hoogtepunt hierbij was de overstap naar een nieuwe versie van HiX. Verder hebben we het afgelopen jaar ook veel aandacht besteed aan thema’s als vastgoed, duurzaamheid en vitaliteit.

Er zijn op deze en veel andere onderwerpen mooie resultaten behaald in 2023. Lees meer in het nieuwe jaarverslag. Veel leesplezier!

 

Direct naar