Ga direct naar inhoud

Contactpersoon verwijzers

De contactpersoon eerstelijn is de schakel tussen de verwijzers in de regio en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Zij coördineert de (meestal niet-patiëntgebonden) communicatie met verwijzers en zaken met betrekking tot ZorgDomein en ZorgPortaal en is het eerste aanspreekpunt voor verwijzers bij vragen of verzoeken. Als u dat wenst bezoekt zij uw praktijk om te praten over de samenwerking met het ziekenhuis. We horen graag van u wat het ziekenhuis kan verbeteren, voor u en voor onze patiënten.

Contactgegevens

Heeft u als verwijzer wensen, vragen of opmerkingen? Of vragen over ZorgDomein of ZorgPortaal? Neem dan contact op met Natasja Oosterveld, relatiebeheerder en coördinator ZorgDomein:

  • E-mail: n.oosterveld@skbwinterswijk.nl
  • Telefoon: 0543 54 44 41 (als u telefonisch geen contact krijgt, kunt u uw vraag via e-mail stellen. Indien nodig wordt u z.s.m. teruggebeld)
  • Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag


Om verwijzingen goed te laten verlopen is het belangrijk om met de juiste gegevens in onze artsentabel geregistreerd te worden. U kunt voor wijzigingen en/of het aanmelden van een nieuwe verwijzer de formulieren onderaan deze pagina gebruiken.

Meer informatie 

Direct naar
Goed, veilig & gastvrij