Ga direct naar inhoud

Adressen en telefoonnummers

Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Bezoekadres:
Beatrixpark 1
7101 BN Winterswijk

Postadres:
Postbus 9005
7100 GG Winterswijk

Telefoonnummer: 0543 54 44 44

Buitenpolikliniek Eibergen

Bezoekadres:
Hageman Medisch Centrum
J W Hagemanstraat 46-2
7151 AH Eibergen

Kijk voor meer informatie op www.skbwinterswijk.nl/eibergen

Buitenpolikliniek Ruurlo

Bezoekadres:
Kulturhus Ruurlo
Nieuwe Weg 5
7261 NL Ruurlo

Specialismen en poliklinieken

Wilt u contact opnemen met één van onze poliklinieken? Ga dan naar de pagina specialismen en poliklinieken voor meer informatie en de contactgegevens.

Spoed

  • Levensbedreigende situatie? Bel 112.
  • Heeft u overdag spoedzorg nodig? Bel dan uw huisarts (of zijn of haar vervanger) op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur.
  • Heeft u 's avonds, 's nachts of in het weekend spoedzorg nodig? Neem dan contact op met de spoedpost huisartsen. Kijk bij twijfel op www.spoedpostwinterswijk.nl of www.moetiknaardedokter.nl en bepaal binnen 1 minuut of u naar de huisarts moet. Krijgt u via deze website het advies om te bellen met de spoedpost huisartsen? Bel dan naar 085-079 1112. U komt bij de spoedpost huisartsen via de ingang aan de rechterzijde van het ziekenhuis.


's Nachts naar het ziekenhuis

Tussen 21.00 en 6.30 uur is de hoofdingang gesloten. U kunt dan gebruikmaken van de ingang van de Spoedeisende Hulp. Routeborden wijzen u de weg.

Contact

  • Heeft u een medische vraag? Neem dan contact op met de betreffende polikliniek en bespreek uw vraag met uw behandelend arts of uw huisarts. Let op: medische vragen worden niet beantwoordt via onderstaand formulier.
  • Heeft u een klacht? Dan verwijzen wij u graag naar onze klachtenregeling.
  • Wilt u solliciteren? Kijk dan op www.werkenbijskb.nl of stuur uw CV en motivatiebrief naar solliciteren@skbwinterswijk.nl.
  • Wilt u een wijziging doorgeven van uw persoonsgegevens, zoals een adreswijziging, ander telefoonnummer of een wijziging van uw huisarts of ziektekostenverzekeraar? Dit kunt u doorgeven bij de receptie in de centrale hal (tel. 0543 54 48 90) of via Mijn SKB.
  • Bent u iets verloren in ons ziekenhuis? Voor gevonden voorwerpen kunt u contact opnemen met ons Facilitair Servicepunt via facilitairservicepunt@skbwinterswijk.nl of via 0543 54 42 29 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur). De gevonden voorwerpen houden wij één maand in bewaring. Daarna dragen wij het over aan de Gemeente Winterswijk. 
  • Voor overige vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@skbwinterswijk.nl

Contactformulier

Direct naar