• Home
  • Print
  • contact
  • Blog
  • Zorgverlenerslogin
Goed, veilig en gastvrij

SKB heeft voor 2016 contracten met alle zorgverzekeraars

 
SKB  heeft met alle zorgverzekeraars voor 2016 een contract afgesloten (inclusief budgetpolissen). Patiënten zijn hiermee verzekerd van een volwaardig zorgaanbod.

De vergoeding van uw behandeling is afhankelijk de polis die u heeft gekozen en de hoogte van uw eigen risico. Kijk in uw polisvoorwaarden of de kosten van uw behandeling (gedeeltelijk) worden vergoed.
Wanneer u er niet helemaal uitkomt, of twijfelt, schroom dan niet om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.
 

Basispakket
Iedereen met een zorgverzekering, is verzekerd voor een basispakket. Dit basispakket bevat de vergoedingen voor de belangrijkste ziektekosten, zoals de kosten voor een medisch noodzakelijke opname in het ziekenhuis. Het basispakket is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde.
 
Aanvullende verzekering
Het basispakket vergoedt niet alle onderzoeken en behandelingen. Daarom kunt u zich aanvullend verzekeren. Verzekeraars bieden verschillende aanvullende verzekeringen aan. Zo vergoedt de ene aanvullende verzekering bijvoorbeeld volledig de kosten voor psychologische hulp, de andere een deel van deze kosten en weer een andere verzekering helemaal niets. Om die reden is het belangrijk dat u voorafgaand aan een onderzoek of behandeling inzicht heeft in de vergoedingen van uw verzekering. Wij adviseren u bij twijfel hierover contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.
 

Meer informatie
De Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie heeft een speciale website: zorgverzekering.npcf.nl om u te helpen bij het kiezen van de beste zorgverzekering en polis voor uw situatie. Bekijk ook de handige keuzegids Zorgverzekering 2016.

Andere interessante websites over zorgverzekeringen om u te helpen de beste keuze voor 2016 te maken zijn:
Consumentenbond: www.consumentenbond.nl/zorgverzekering
Consuwijzer: www.consuwijzer.nl/zorg/zorgverzekeringen
Zorg Informatie Centrum: http://www.zorgverzekering.org
 
 

Deel deze pagina op:

Google+

‹ Terug

RSS icon Actueel
10 mrt 2017

Informatie over slaapproblemen

Van 20 t/m 25 maart is het nationale slaapweek. Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk doet hieraan mee door op dinsdag 21 maart een informatiemarkt over slaapapneu te organiseren ..


08 mrt 2017

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB

Vanaf 9 maart 2017 kunnen patiënten van 16 jaar of ouder, inzage krijgen in hun medische gegevens via de beveiligde internetomgeving Mijn SKB. Door met uw DigiD code met sms-functie in te loggen ..


Blog icon Blog
SKB legt uit: slaapproblemen
14-03-2017

SKB legt uit: slaapproblemen

Op donderdag 30 maart van 19.30 tot 21.15 uur organiseert het SKB een informatieavond over slaapproblemen. Een KNO arts en een verpleegkundig specialist vertellen u alles over slaapproblemen, mogelijke behandelingen en...

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB
08-03-2017

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB

Vanaf 9 maart 2017 kunnen patiënten van 16 jaar of ouder, inzage krijgen in hun medische gegevens via de beveiligde internetomgeving Mijn SKB. Door met uw DigiD code met sms-functie in te loggen op Mijn SKB, kunt u...

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services
Privacy  |  Disclaimer  |  Sitemap