• Home
  • Print
  • contact
  • Blog
  • Zorgverlenerslogin
Goed, veilig en gastvrij

SKB heeft voor 2016 contracten met alle zorgverzekeraars

 
SKB  heeft met alle zorgverzekeraars voor 2016 een contract afgesloten (inclusief budgetpolissen). Patiënten zijn hiermee verzekerd van een volwaardig zorgaanbod.

De vergoeding van uw behandeling is afhankelijk de polis die u heeft gekozen en de hoogte van uw eigen risico. Kijk in uw polisvoorwaarden of de kosten van uw behandeling (gedeeltelijk) worden vergoed.
Wanneer u er niet helemaal uitkomt, of twijfelt, schroom dan niet om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.
 

Basispakket
Iedereen met een zorgverzekering, is verzekerd voor een basispakket. Dit basispakket bevat de vergoedingen voor de belangrijkste ziektekosten, zoals de kosten voor een medisch noodzakelijke opname in het ziekenhuis. Het basispakket is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde.
 
Aanvullende verzekering
Het basispakket vergoedt niet alle onderzoeken en behandelingen. Daarom kunt u zich aanvullend verzekeren. Verzekeraars bieden verschillende aanvullende verzekeringen aan. Zo vergoedt de ene aanvullende verzekering bijvoorbeeld volledig de kosten voor psychologische hulp, de andere een deel van deze kosten en weer een andere verzekering helemaal niets. Om die reden is het belangrijk dat u voorafgaand aan een onderzoek of behandeling inzicht heeft in de vergoedingen van uw verzekering. Wij adviseren u bij twijfel hierover contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.
 

Meer informatie
De Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie heeft een speciale website: zorgverzekering.npcf.nl om u te helpen bij het kiezen van de beste zorgverzekering en polis voor uw situatie. Bekijk ook de handige keuzegids Zorgverzekering 2016.

Andere interessante websites over zorgverzekeringen om u te helpen de beste keuze voor 2016 te maken zijn:
Consumentenbond: www.consumentenbond.nl/zorgverzekering
Consuwijzer: www.consuwijzer.nl/zorg/zorgverzekeringen
Zorg Informatie Centrum: http://www.zorgverzekering.org
 
 

Deel deze pagina op:

Google+

‹ Terug

RSS icon Actueel
24 apr 2017

Bijeenkomst Café Doodgewoon 9 mei a.s.

Op 9 mei is het volgende Café Doodgewoon, deze keer op een middag. De gastspreker is notaris en gaat in gesprek over het volgende:Wat houdt een levenstestament in en hoe wordt dit opgestel..


14 apr 2017

Exposities SKB

In de loop van het jaar exposeren er een aantal regionale kunstenaars in het SKB. In de periode begin maart tot en met begin mei 2017 zijn de werken van een aantal leden van Galerie Wij uit Groenlo te..


Blog icon Blog
Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB
08-03-2017

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB

Vanaf 9 maart 2017 kunnen patiënten van 16 jaar of ouder, inzage krijgen in hun medische gegevens via de beveiligde internetomgeving Mijn SKB. Door met uw DigiD code met sms-functie in te loggen op Mijn SKB, kunt u...

SKB gestart met patiëntenmagazine
02-02-2017

SKB gestart met patiëntenmagazine

SKB is gestart met de uitgifte van een patiëntenmagazine ‘Welkom in het ziekenhuis’. Dinsdagmiddag 31 januari overhandigde zorggroepmanager Bert Bartelink het eerste exemplaar aan één van...

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services
Privacy  |  Disclaimer  |  Sitemap