Ga direct naar inhoud

Verloskunde

Algemene informatie
Patiëntenfolders

Bevallen in het SKB add

Wil je je aanmelden voor de bevalling? Bel dan met telefoonnummer 0543 - 54 41 85. Je krijgt dan een verpleegkundige aan de lijn die je verder zal helpen. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over:

We staan klaar om je te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden!

Afspraak maken bij de poli Verloskunde add

Wil je een afspraak maken op de op de polikliniek Gynaecologie / Verloskunde of heb je een vraag? Je kunt na een verwijzing van je huisarts of andere specialist telefonisch contact opnemen via 0543 54 46 50.

Spreekuur buitenpolikliniek Eibergen

Iedere dinsdagochtend is er spreekuur in Eibergen. Je kunt via het secretariaat Verloskunde een afspraak maken voor de buitenpoli in Eibergen. Meer informatie vind je op de pagina van de buitenpolikliniek Eibergen.

Spreekuur buitenpolikliniek Ruurlo

Bij de buitenpolikliniek in Ruurlo kun je ook terecht voor spreekuren van het specialisme verloskunde. Meer informatie vind je op de pagina van de buitenpolikliniek Ruurlo.

Voorlichtingsavonden over verloskunde add

In samenwerking met het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) Oost-Achterhoek worden verschillende webinars en voorlichtingsavonden georganiseerd over de onderwerpen zwangerschap en bevallen in het SKB, maar ook over borstvoeding. Bekijk onze agenda en meld je direct aan! 

SKBaby add

Soms is het noodzakelijk dat je baby na de geboorte in het ziekenhuis moet blijven of wordt opgenomen. Natuurlijk zul je zelf veel in het ziekenhuis zijn voor de verzorging van en bezoek aan uw baby. Daarnaast kun je met behulp van SKBaby thuis naar je baby kijken. Op deze manier proberen wij je bezorgdheid weg te nemen en de band tussen jou en je baby te versterken. Een ander voordeel is dat ook familie en vrienden kunnen inloggen en meekijken.

Hoe werkt het?

De unit neonatologie heeft de beschikking over vier webcams voor acht bedjes. Hiermee kunnen beelden van twee bedden via één camera worden verzonden, maar niet tegelijkertijd. Ondanks het gezamenlijke gebruik van een camera kunnen de beelden van je baby alleen door jou worden bekeken. Als je inlogt terwijl een andere ouder via dezelfde camera kijkt, dan moet je maximaal drie minuten wachten. Daarna kun je naar je baby kijken.

Via skbaby.skbwinterswijk.nl/login, link je direct door naar SKBaby. Op deze pagina vul je de inlognaam en wachtwoord in dat je van de afdeling hebt gekregen.

Verloskundig Centrum Achterhoek EVA add

In het ziekenhuis op de afdeling Verloskunde bevindt zich het Verloskundig Centrum Achterhoek EVA. Bekijk de website van Verloskundig Centrum Achterhoek EVA voor meer informatie.

Praktische informatie
Route: 4.7
0543 54 46 50
Telefonische openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.
Direct naar