• Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Verloskunde

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Aandoeningen
Patiëntenfolders

Route 4.7 (Gynaecologie)
Telefoonnummer 0543 - 54 46 50 

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken op de op de polikliniek Gynaecologie / Verloskunde of heeft u een vraag? U kunt na een verwijzing van uw huisarts of andere specialist telefonisch contact opnemen via 0543 - 54 56 50. 

Bevallen
Wilt u zich aanmelden voor de bevalling? Bel dan met telefoonnummer 0543 - 54 41 85. U krijgt dan een verpleegkundige aan de lijn die u verder zal helpen. Lees meer over bevallen in het SKBLet op: vanwege het coronavirus gelden er mogelijk aangepaste maatregelen. Ga voor de actuele informatie naar de pagina over het cornonavirus.

Spreekuur buitenpoli Eibergen
Iedere dinsdagochtend is er spreekuur in Eibergen. U kunt via het secretariaat Gynaecologie een afspraak maken voor de buitenpoli in Eibergen.

Voorlichtingsavonden
In samenwerking met het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) Oost-Achterhoek worden verschillende voorlichtingsavonden georganiseerd over de onderwerpen zwangerschap en bevallen in het SKB.  Via de website van het Verloskundig Centrum Achterhoek kunt u de agenda bekijken en zich aanmelden voor de voorlichtingsavonden. De voorlichting over borstvoeding is op dit moment (najaar 2020) online te volgen. Aanmelden daarvoor kan ook via de website van het Verloskundig Centrum Achterhoek.

Vanwege het coronavirus kunnen de voorlichtingsavonden tot nader order niet doorgaan. Op de website van het VSV Oost-Achterhoek vindt u digitale voorlichtingen en rondleidingen. 

Lactatiekundigen
Bekijk ook de informatie over de lactatiekundigen.

 
 
 
 
 
 
 
 
Gerelateerd aan:

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services