• Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Openingstijden voor bloedprikken en monsterafgifte

Route 4.4
Telefoonnummer Laboratorium 0543 - 54 48 82
Telefoonnummer Trombosedienst 0543 - 54 41 11

U kunt in het SKB voor bloedafname terecht vanaf 7.30 uur. Na 10.00 uur hoeft u minder lang te wachten.

Komt u voor de eerste keer bij de Trombosedienst, gelieve dan aan het eind van de priktijd te komen. Wij hebben dan meer tijd voor u.
Hier leest u meer informatie over de Trombosedienst in het SKB.

Openingstijden prikposten SKB
In de omliggende plaatsen heeft het SKB prikposten voor mensen die bloed moeten laten prikken. Vanwege het coronavirus zijn de prikposten die gevestigd zijn in de woonzorgcentra gesloten sinds dinsdag 17 maart. De sluiting duurt tot nader order. In het document onderaan deze pagina staat een overzicht van (tijdelijke vervangende) prikposten die verplaatst, geopend en gesloten zijn.

Bloedprikken en coronavirus
Wilt u komen bloedprikken, bijvoorbeeld voor uw (half)jaarlijkse controle? Als u verkouden bent of andere griepklachten heeft, vragen we u eerst te overleggen met de poli Bloedafname of u mag komen bloedprikken. Zij verwijzen u eventueel door naar uw arts. Bij koorts mag u niet komen bloedprikken. Als u komt bloedprikken is het belangrijk dat u de instructies van de medewerkers opvolgt. Verder wijzen we u op de maatregelen die gelden in heel Nederland en ook bij onze prikposten: houd 1,5 meter afstand. En is het niet nodig om de deur uit te gaan? Kom dan niet. Dit geldt ook voor het bloedprikken. Bekijk de pagina ‘Over het coronavirus’ voor de actuele informatie in ons ziekenhuis.

Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden als u vragen over bloedprikken met betrekking tot het coronavirus heeft.   

 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services