Ga direct naar inhoud

Verloskunde

Algemene informatie
Patiëntenfolders

Bevallen in het SKB add

Wilt je je aanmelden voor de bevalling? Bel dan met telefoonnummer 0543 - 54 41 85. Je krijgt dan een verpleegkundige aan de lijn die je verder zal helpen. Klik op onderstaande links voor meer informatie over:


Let op: vanwege het coronavirus gelden er mogelijk aangepaste maatregelen. Ga voor de actuele informatie naar de pagina over het cornonavirus.

SKBaby add

Soms is het noodzakelijk dat uw baby na de geboorte in het ziekenhuis moet blijven of wordt opgenomen. Natuurlijk zult u zelf veel in het ziekenhuis zijn voor de verzorging van en bezoek aan uw kind. Daarnaast kunt u met behulp van SKBaby thuis naar uw kind te kijken. Op deze manier proberen wij uw bezorgdheid weg te nemen en de band tussen u en uw kind te versterken. Een ander voordeel is dat ook familie en vrienden kunnen inloggen en meekijken.

Hoe werkt het?

De unit neonatologie heeft de beschikking over vier webcams voor acht bedjes. Hiermee kunnen beelden van twee bedden via één camera worden verzonden, maar niet tegelijkertijd. Ondanks het gezamenlijke gebruik van een camera kunnen de beelden van uw kind echter alleen door u worden bekeken. Als u inlogt terwijl een andere ouder via dezelfde camera kijkt, dan moet u maximaal drie minuten wachten. Daarna kunt u naar uw kind kijken.

Via skbaby.skbwinterswijk.nl/login, linkt u direct door naar SKBaby. Op deze pagina vult u de inlognaam en wachtwoord in dat u van de afdeling heeft gekregen en kunt u naar uw kindje kijken. In principe kunt u op elke PC inloggen, mits er een internetaansluiting is.

Afspraak maken bij de poli Verloskunde add

Wilt u een afspraak maken op de op de polikliniek Gynaecologie / Verloskunde of heeft u een vraag? U kunt na een verwijzing van uw huisarts of andere specialist telefonisch contact opnemen via 0543 54 46 50.

Spreekuur buitenpoli Eibergen

Iedere dinsdagochtend is er spreekuur in Eibergen. U kunt via het secretariaat Gynaecologie een afspraak maken voor de buitenpoli in Eibergen.

Verloskundig Centrum Achterhoek EVA add

In het ziekenhuis op de afdeling Verloskunde bevindt zich het Verloskundig Centrum Achterhoek EVA. Bekijk de website van Verloskundig Centrum Achterhoek EVA voor meer informatie.

Voorlichtingsavonden over verloskunde add

In samenwerking met het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) Oost-Achterhoek worden verschillende voorlichtingsavonden georganiseerd over de onderwerpen zwangerschap en bevallen in het SKB.  Via de website van het Verloskundig Centrum Achterhoek kunt u de agenda bekijken en zich aanmelden voor de voorlichtingsavonden. De voorlichting over borstvoeding is op dit moment (najaar 2020) online te volgen. Aanmelden daarvoor kan ook via de website van het Verloskundig Centrum Achterhoek.

Vanwege het coronavirus kunnen de voorlichtingsavonden tot nader order niet doorgaan. Op de website van het VSV Oost-Achterhoek vindt u digitale voorlichtingen en rondleidingen. 

Meer informatie over verloskunde add

Praktische informatie
Route: 4.7
0543 54 46 50
Direct naar