Ga direct naar inhoud

Sportgeneeskunde

Algemene informatie

Sport en Bewegen add

Sport en Bewegen is een samenwerking tussen de afdelingen Orthopedie en Chirurgie. Sporters kunnen hier terecht bij sport gerelateerde klachten en sportblessures, maar ook voor advies over verantwoord sporten.

Sportspreekuur add

Het sportspreekuur is bedoeld voor patiënten die graag willen beginnen met sporten, het sporten weer willen oppakken, of last hebben van langdurige blessures. Met name bij sportblessures die verschillende oorzaken kunnen hebben (bijvoorbeeld een liesblessure), of waarbij de behandeling van verschillende specialisten nodig is, biedt het sportspreekuur een uitkomst. Dat kunnen zowel langdurige klachten zijn die onvoldoende herstellen, of acute klachten waarbij snelle beoordeling gewenst is. Daarnaast biedt het spreekuur de mogelijkheid om met korte wachttijden radiologisch onderzoek en/of operatieve behandelingen uit te voeren.

Verwijzing van de huisarts
Om een afspraak te maken voor het sportspreekuur heeft u een verwijzing van de huisarts nodig. Deze kan een verwijzing geven voor de trauma- of orthopedisch chirurg tijdens het sportspreekuur.

Vergoeding door de zorgverzekering
Het sportspreekuur valt onder medisch specialistische zorg in de basisverzekering.

Afspraak maken bij de poli Sportgeneeskunde add

Voor een afspraak bij de orthopedisch chirurg, traumatoloog of het sportspreekuur heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. Heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0543 54 40 60.

Onze zorgverleners

R.P. Berg
R.P. Berg BIG 39048502901 Orthopedisch chirurg
A.F. Buitenhuis
A.F. Buitenhuis BIG 49020377701 Orthopedisch chirurg
D.J. Wever
D.J. Wever BIG 29043060601 Orthopedisch chirurg
Praktische informatie
Route: 3.2
0543 54 40 60
Telefonische openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.
Winterswijk
Wachttijd tot de eerste afspraak: 15 dagen
Direct naar