A A A

Werving nieuwe bestuurder Streekziekenhuis Koningin Beatrix is gestart

Gepubliceerd op: 05 maart 2021

De werving voor de nieuwe bestuurder van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix is gestart. De nieuwe bestuurder zal interim bestuurder Marja Weijers opvolgen.

Van de nieuwe bestuurder wordt verwacht dat hij/zij in goede afstemming met de geledingen de lijnen uitzet en het SKB ‘hernieuwd’ positioneert. De bestuurder neemt een actieve positie in binnen de regio en in de verschillende regionale overlegstructuren. Zowel extern als intern is de bestuurder het boegbeeld van SKB. Het is belangrijk dat de bestuurder zich de regio snel eigen maakt en dat er persoonlijke (regionale) netwerken ontstaan.

Bij SKB past een bestuurder die strategisch sterk en ondernemend is ingesteld, woorden kan vertalen in daden, besluitvaardig is en implementatiekracht bezit. Daarnaast is hij/zij resultaatgericht, politiek sensitief, innovatief, een verbinder, een relatiebouwer en communicatief vaardig.

Informatie

De wervingsprocedure wordt begeleid door Leeuwendaal. Voor inhoudelijke vragen over de functie kunt u contact opnemen met Manon Mon, senior adviseur en Douwe Wijbenga, directeur werving en search. Voor vragen over de procedure met Soesja Bijtelaar, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren gaat u naar de website van Leeuwendaal. Zij ontvangen uw reactie graag uiterlijk op 21 maart 2021.

Direct naar
Goed, veilig & gastvrij