A A A

Tijdens de avondklok naar het SKB

Gepubliceerd op: 27 januari 2021

Sinds zaterdag 23 januari heeft Nederland een avondklok. Iedereen die tussen 21.00 uur en 4.30 uur buiten is, moet kunnen aantonen wat daarvan de reden is. Dat kan via de ‘Eigen verklaring avondklok’, te downloaden op de website van de Rijksoverheid. Avondklok of niet, in het ziekenhuis staan we altijd voor u klaar. Maar wat betekent de avondklok voor een bezoek aan het SKB?

Het ziekenhuis verlaten tijdens de avondklok
Als u, om welke reden dan ook, tussen 21.00 en 4.30 uur het ziekenhuis verlaat, moet u een Eigen verklaring avondklok bij u hebben. Dat geldt ook als u tijdens de avondklok naar het SKB moet, bijvoorbeeld als u een geplande behandeling heeft of op bezoek moet komen, bijvoorbeeld om te waken bij een naaste. Download van tevoren het formulier via de website van de Rijksoverheid en vul het in. U kunt het uitprinten of laten zien op uw telefoon.

Met spoed naar het SKB
Moet u met spoed naar ons ziekenhuis, bijvoorbeeld als u gaat bevallen of naar de Spoedeisende Hulp moet? Dan hoeft u geen formulier bij zich te hebben en kunt u naar buiten. Als u wordt aangehouden door de politie, leg dit dan uit.

Geen verklaring nodig tijdens bezoektijden
De bezoektijden van ons ziekenhuis zijn van 14.30 uur tot 20.00 uur en vallen niet in de avondklok. U heeft tijdens de bezoektijden geen Eigen verklaring avondklok nodig.

Bekijk alle uitzonderingen op de website van de Rijksoverheid. Hier vindt u meer informatie over de avondklok in Nederland.

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
Direct naar
Goed, veilig & gastvrij