A A A

Nieuwe vacaturesite: Werken bij SKB

Gepubliceerd op: 14 april 2020

Sinds dinsdag 14 april 2020 heeft Santiz locatie Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) een ‘Werken bij’ website. Op deze website staan alle openstaande vacatures gebundeld op één plek. Naast vacatures staat er ook informatie over de arbeidsvoorwaarden, stagelopen, opleidingsmogelijkheden en vrijwilligerswerk.

Solliciteren? Bezoek werkenbijskb.nl!
Met onze nieuwe vacaturepagina willen we het werken bij ons ziekenhuis meer onder de aandacht brengen. Op Werken bij SKB vind je alle vacatures en informatie op één plek. Spreekt dit jou aan: je dag in, dag uit samen met collega’s inzetten voor positieve gezondheid en zorg met menselijke maat? En zie jij het wel zitten om te werken bij één van de grootste werkgevers in de Achterhoek? Bezoek dan snel de website www.werkenbijskb.nl en kijk of jouw droomvacature erbij staat.

Werken bij het SKB
Het SKB is onderdeel van Santiz en een grote werkgever in de Achterhoek. Bijna 1100 medewerkers en 80 medisch specialisten werken bij Santiz locatie SKB in de directe zorg en ondersteunende afdelingen. Wij werken op een informele, persoonlijke en prettige wijze samen met en voor onze patiënten. Wij vinden goede zorg belangrijk en werken er elke dag aan om dit te verbeteren. Dat maakt het prettig om hier te werken.

Direct naar
Goed, veilig & gastvrij