A A A

Maak kennis met co-assistent Céline Baranelli

Mijn naam is Céline Baranelli. Ik woon in Nijmegen en kom uit de Randstad. Op dit moment volg ik de opleiding geneeskunde en de afgelopen tijd heb ik mijn coschap Chirurgie in het SKB gelopen. In het begin moest ik even wennen aan de afstand, de omgeving en het dialect, maar ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Ik werd door iedereen welkom geheten. Hierdoor voel je je al snel thuis. Omdat er geen arts-assistenten bij de Chirurgie zijn, mag je als co-assistent veel zelf doen. Waar mijn collega’s in andere algemene ziekenhuizen maar een beperkte hoeveelheid operaties mochten meekijken, heb ik op mijn eerste dag al mogen hechten. Ook toen het coronavirus roet in het eten gooide en veel coassistenten daardoor niet langer bij operaties aanwezig mochten zijn, had ik het geluk in het SKB dat ik nog wel met de rest van het team de OK op mocht.

Omdat ik in Nijmegen woon, is het voor mij niet te doen om na elke dienst naar huis te reizen. Speciaal voor co-assistenten die in het SKB ervaring opdoen, is er een gezamenlijk cohuis geregeld. Dit is ons thuis voor de periode dat we hier in de regio werken. Het is erg fijn om in het cohuis te mogen verblijven. We hebben een eigen badkamer en toilet en eten vaak samen met alle coassistenten. Soms organiseren we hamburger- of pannenkoeken-avonden.

Ik ben erg blij dat ik mijn coschap Chirurgie in het SKB heb gelopen en kan het iedereen aanbevelen. Ik wil iedereen bedanken voor de ontzettend leerzame en leuke tijd in het SKB!

Direct naar
Goed, veilig & gastvrij