A A A

Maak kennis met co-assistent Bart van Zon

"Mijn naam is Bart van Zon. Ik woon in Nijmegen, maar kom oorspronkelijk uit Midden-Brabant. Tijdens mijn opleiding geneeskunde heb ik de afgelopen tijd mijn coschap interne geneeskunde in het SKB gelopen. Dit was mijn eerste coschap en ik was van te voren best gespannen. Gelukkig heb ik de spanning snel los kunnen laten, want ik werd de eerste dag direct warm ontvangen door alle medewerkers van het SKB. Het SKB is kleinschalig. Iedereen kent elkaar en denkt met elkaar mee. Dit betekent ook dat iedereen open stond voor overleg of advies als ik erom vroeg.

Er zijn geen arts-assistenten in het SKB waardoor ik mee heb gekeken met de specialisten zelf. Ik heb altijd de mogelijkheid gehad vragen aan artsen te stellen en kreeg altijd enthousiast antwoord op mijn vragen. Een groot gedeelte van mijn coschap was ingedeeld voor mij zodat ik zoveel mogelijk ervaring op kon doen. Ik heb veel gezien: beeldend onderzoek, functieonderzoek en meerdere scopie onderzoeken. Daarnaast kreeg ik de mogelijkheid om zelf aan te geven wat ik interessant vond en waar ik meer over wilde leren.

Ik ben erg blij dat ik mijn eerste coschap in het SKB heb gelopen en wil iedereen ook bedanken voor deze eerste ervaringen met het vak!"

maak-kennis-met-co-assistent-bart-van-zon.jpg
Direct naar
Goed, veilig & gastvrij