• Home
  • Print
  • contact
  • Blog
  • Zorgverlenerslogin
Goed, veilig en gastvrij

Gastenboek


Berichten van anderen:

J.aalbers
Geplaatst op 17 augustus 2017

Wij komen 1 keer in de vier weken bij het skb dan maken wij altijd een praatje. De laatste keer weer. We hadden heer Udo al gemist. Maar dat was toeval.

Loes van schaick
Geplaatst op 13 juli 2017

Dit is een gedichtje van mijn man die helaas 15 maanden geleden is overleden.

Het Ziekenhuis SKB
Hier kom je niet voor je plezier
gezondheidsprobleempje brengt je hier.
Alweer enkele weken een patiënt
die de gangen nu reeds kent

Ergens vooraan op 2 A moet ik zijn
best wel spannend niet echt fijn
Röntgenfoto's, echo's, scans of CT,
Ik deed overal aan mee

Niets bijzonders allemaal
let wel: de moraal van het verhaal.
Eenieder hier verstaat zijn vak
Stelt je snel op je gemak.

Waar je in het gebouw ook bent
de vriendelijk is ongekend.
Lees nu de eerste regel nog een keer
met relaxed-ontspannen is de sfeer.

Met speciale dank aan Dr Smeets

Vriendelijke groet,
Loes vSchaick

Jelle Vegt
Geplaatst op 07 juli 2017

Beste lezer, Ik ben in Maastricht geopereerd aan Carpale Tunnel Syndroom. De patiënteninformatie die ik vooraf, tijdens en na de operatie ontving liet mijns inziens te wensen over. Tijdens de operatie vroeg ik de chirurg of ik behalve autorijden ook niet mocht fietsen na de operatie. De chirurg waarschuwde me dat dat alleen zou kunnen wanneer ik mijn arm hoog hield. Liet ik hen de eerste twee weken bungelen, dan zou ik binnen een maand weer op de stoep staan en een jaar lang problemen hebben. Thuis ben ik gaan zoeken na nabehandelingsinformatie en trof via internet die van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix, "nabehandeling CTS". Die was een stuk uitgebreider dan die van het UMC. Daaruit werd duidelijk waarom de arm niet mag bungelen. En, minstens zo belangrijk: waarom. Over de behandeling en het werk van de chirurg en verpleging heb ik geen opmerkingen. Dat was buiten de m.i. te beperkte info en de lage mitella okee.

Lyda van Veen
Geplaatst op 28 juni 2017

3 maand geleden werd ik geopereerd aan 2 snapping fingers. Jammer genoeg kreeg ik te maken met wondvocht en pijnlijke vingers. Nu bij Ergotherapie, die mij oefeningen geeft voor de vingers. Het zou fijn zijn als de poli plastische chirurgiei wat meer info geeft over oefeningen na de operatie. Dat had wellicht voorkomen dat ik nu nog steeds last heb van wondvocht, dikke vingers etc.
Lyda van Veen

Reactie SKB
Geachte mevrouw Van Veen,
Uw suggestie is doorgestuurd naar de polikliniek Plastische Chirurgie. We wensen u een voorspoedig herstel.

Tom
Geplaatst op 10 mei 2017

Dit is echt een nice ziekenhuis!

Nice tweet!!!

Wim
Geplaatst op 09 mei 2017

Suggestie: De basisletter op uw website is erg licht en daardoor moeilijk leesbaar. De leesbaarheid zou aanmerkelijk verbeterd worden door het gebruik van een wat vettere letter.

Nicole
Geplaatst op 05 mei 2017

Fijn ziekenhuis. Prettig en lief personeel. .fijne artsen... als prettig ervaren. Als ze het niet meer weten word er gekeken hoe ze je wel kunnen helpen en Door verwezen.. dat bied weer een lichtpuntje in de duisternis en nieuwe mogelijk heden .. Bedankt

HJ SCHREURS
Geplaatst op 21 april 2017

BESTE BEATRIX ZIEKENHUIS IK HEB GEEN KLACHT OVER U MAAR EEN GOED BERICHT OVER U DAT JULLIE HEEL FIJNE MENSEN ZIJN DE VERPLEEGSTERS EN DE DOKTOREN WANT IK HEB AL EEN PAAR KEER BIJ U GELEGEN VOOR EEN OPERATIE EN DAT VOND IK HEEL GOED HOE JULLIE MIJ BEHANDELDE JANSCHREURS

Willem
Geplaatst op 18 april 2017

Na veel onderzoeken doorverwezen naar Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Maar ook daar kan men weinig doen. Terug in Winterswijk voor palliatieve traject. Prettig en helder contact met Dr. Schiphorst en zijn team. SKB is zo-wie-zo een fijn ziekenhuis!! Maar het is beter dat je daar niks van weet en de weg daar niet weet. Dan ben je gezond.


Schrijf een berichtje!

Wilt u  graag iets vertellen over of aan het SKB? Wij nodigen u van harte uit een berichtje te schrijven in ons digitale gastenboek. Uw reactie wordt de eerstvolgende werkdag gepubliceerd.


U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

  • Uw ervaring met een opname en/of verblijf in ons ziekenhuis, van uzelf of een naaste.
  • Het geven van een compliment aan een van onze zorgverleners.

 

De redactie behoudt zich het recht voor teksten in te korten en kwetsende of discriminerende teksten niet te plaatsen.
Met het achterlaten van uw e-mailadres bij het plaatsen van een reactie, stemt u ermee in dat de redactie indien nodig via dit e-mailadres contact met u mag opnemen. U bent overigens niet verplicht een e-mailadres in te vullen.


Vragen & Klachten

 

Wist u dat...

 
 

Schrijf een berichtje

‹ Terug

RSS icon Actueel
17 aug 2017

Ik zorg voor...

Lees hier het interview met een vrijwilliger van de parkeerservice.


14 aug 2017

De behandeling van een beroerte (CVA)

Als er sprake is van een beroerte dan gaat er iets mis met de bloedvoorziening van de hersenen. Een deel van de hersenen krijgt op dat moment voor korte of langere tijd geen zuurstof meer. Dit veroorz..


Blog icon Blog
SKB legt uit
11-08-2017

SKB legt uit

Donderdag 21 september organiseren we onder de naam 'SKB legt uit' een informatieavond over 'omgaan met hartfalen.' Hartfalen is een ernstige ziekte met veel gevolgen voor de patiënt en diens naasten. In...

Het derde patiëntenmagazine is uit
26-07-2017

Het derde patiëntenmagazine is uit

De derde editie van het magazine, ‘Welkom in ons ziekenhuis’, ligt vanaf maandag 31 juli op de verpleegafdelingen en in de wachtkamers van de poliklinieken. In deze editie leest u o.a. over de risico's van...

Streekziekenhuis Koningin Beatrix en Slingeland Ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
ontwikkeling en realisatie: HPU internet services
Privacy  |  Disclaimer  |  Sitemap