• Home
  • Print
  • contact
  • Blog
  • Zorgverlenerslogin
Goed, veilig en gastvrij

Gastenboek


Berichten van anderen:

José Oude Heuvel
Geplaatst op 03 februari 2018

Ben gisteren geholpen door Dr Kreis aan ingroeide nagel.
Er is een reepje van de nagel weggehaald.
Ik wist niet wat mij te wachten stond,maar wonderboven heb ik gelukkig helemaal niets geen pijn gevoeld.en vandaag ook niet!!!
Dus gaat prima,fijne lieve goede kundige spontane dokter en ook een hele lieve zorgzame verpleegkundige.
Mijn dank SKB Ziekenhuis.
Gr José Oude Heuvel Winterswijk.

Truus Eysink Diepenmaat
Geplaatst op 27 september 2017

Ik heb voor 4 weken terug een kunstknie gekregen. Dr. Ginsel heeft de operatie gedaan ik ben heel goed geholpen. De voorlichting was geweldig je wist wat je moest doen. Ik kan na 4 weken al goed met de rollator lopen en al rond fietsen op de home trainer. Daarom zal ik kiezen voor Winterswijk mocht ik nog naar een specialist moeten.

Ben
Geplaatst op 25 september 2017

Fantastisch ziekenhuis, alleen maar complimenten. twee suggesties: 1. De kaartautomaten bij de in- en uitgang van de parkeerplaats zijn onbereikbaar vanuit een rolstoelbus, als je als zelfrijder in een hogere bus (Mercedes sprinter) rijdt kun je geen kaartje trekken óf inschuiven in de machine. De inschuifopening is te laag, dit maakt de parkeerplaats onbereikbaar voor mijn invalidenauto. Een oplossing.... kostbare aanpassing zoals in Frankrijk bij de tolwegen (dubbele in de hoogte kaartautomaat) of telefoonnummer naar de balie met bediening van de slagboom op afstand, eventueel met camera op invalidenkaart in de auto. 2. Op elke poligang één onderzoekkamer met plafond tillift. De onderzoekapparatuur zoals echo, ecg, scopiëen etc. zijn tegenwoordig zo klein dat ze gemakkelijk verplaatsbaar zijn naar de onderzoekkamer met tillift, deze maatregel is enorm service en comfort vergrotend voor de rolstoel patiënt die zelf geen transfer meer kan maken, verder verbetert het de kwaliteit van het onderzoek dat vaak liggend beter uitgevoerd kan worden dan zittend. De investering vraagt relatief weinig financiële middelen +/- €5000,- per ruimte.

Petra
Geplaatst op 14 september 2017

Wat een geweldig leuke geste is het dat we via de website gratis kaartjes kunnen versturen naar de patienten in uw ziekenhuis. Mijn complimenten voor dit prachtige idee!

Henrëtte Zieverink
Geplaatst op 13 september 2017

Vorig jaar (2016) ben ik in het ziekenhuis geweest voor onderzoeken met als gevolg een noodzakelijke operatie om een kwaadaardig dingetje te verwijderen uit mijn dikke darm.
Geopereerd door dr. Slootmans, zeer kundige arts. De aandacht en de zorg was uitstekend, geen klachten.
Bij het vermoeden van een bloeding de dag na de operatie een zeer betrokken en zorgzame dr. Van der Vaart aan mijn bed en direct gerust gesteld toen ik nog in de scan lag. Super!
Het enige waar ik zelf moeite mee had was dat je niet echt goed kunt slapen op een kamer waar je met 4 personen ligt. Ieder heeft een infuus en geregeld gaat er 1 piepen. Ook de privacy laat te wensen over maar daar heb ik niet zo veel moeite mee. Ik ben maar 5 dagen opgenomen geweest dus het was ook zo weer voorbij.
Ziek zijn is niet fijn, maar als je dan toch naar het ziekenhuis moet is het SKB "the place to be!"
Groetjes,
Henriëtte Zieverink-Schutteman
Winterswijk Meddo

J.aalbers
Geplaatst op 17 augustus 2017

Wij komen 1 keer in de vier weken bij het skb dan maken wij altijd een praatje. De laatste keer weer. We hadden heer Udo al gemist. Maar dat was toeval.

Loes van schaick
Geplaatst op 13 juli 2017

Dit is een gedichtje van mijn man die helaas 15 maanden geleden is overleden.

Het Ziekenhuis SKB
Hier kom je niet voor je plezier
gezondheidsprobleempje brengt je hier.
Alweer enkele weken een patiënt
die de gangen nu reeds kent

Ergens vooraan op 2 A moet ik zijn
best wel spannend niet echt fijn
Röntgenfoto's, echo's, scans of CT,
Ik deed overal aan mee

Niets bijzonders allemaal
let wel: de moraal van het verhaal.
Eenieder hier verstaat zijn vak
Stelt je snel op je gemak.

Waar je in het gebouw ook bent
de vriendelijk is ongekend.
Lees nu de eerste regel nog een keer
met relaxed-ontspannen is de sfeer.

Met speciale dank aan Dr Smeets

Vriendelijke groet,
Loes vSchaick

Jelle Vegt
Geplaatst op 07 juli 2017

Beste lezer, Ik ben in Maastricht geopereerd aan Carpale Tunnel Syndroom. De patiënteninformatie die ik vooraf, tijdens en na de operatie ontving liet mijns inziens te wensen over. Tijdens de operatie vroeg ik de chirurg of ik behalve autorijden ook niet mocht fietsen na de operatie. De chirurg waarschuwde me dat dat alleen zou kunnen wanneer ik mijn arm hoog hield. Liet ik hen de eerste twee weken bungelen, dan zou ik binnen een maand weer op de stoep staan en een jaar lang problemen hebben. Thuis ben ik gaan zoeken na nabehandelingsinformatie en trof via internet die van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix, "nabehandeling CTS". Die was een stuk uitgebreider dan die van het UMC. Daaruit werd duidelijk waarom de arm niet mag bungelen. En, minstens zo belangrijk: waarom. Over de behandeling en het werk van de chirurg en verpleging heb ik geen opmerkingen. Dat was buiten de m.i. te beperkte info en de lage mitella okee.

Lyda van Veen
Geplaatst op 28 juni 2017

3 maand geleden werd ik geopereerd aan 2 snapping fingers. Jammer genoeg kreeg ik te maken met wondvocht en pijnlijke vingers. Nu bij Ergotherapie, die mij oefeningen geeft voor de vingers. Het zou fijn zijn als de poli plastische chirurgiei wat meer info geeft over oefeningen na de operatie. Dat had wellicht voorkomen dat ik nu nog steeds last heb van wondvocht, dikke vingers etc.
Lyda van Veen

Reactie SKB
Geachte mevrouw Van Veen,
Uw suggestie is doorgestuurd naar de polikliniek Plastische Chirurgie. We wensen u een voorspoedig herstel.

Tom
Geplaatst op 10 mei 2017

Dit is echt een nice ziekenhuis!

Nice tweet!!!

Wim
Geplaatst op 09 mei 2017

Suggestie: De basisletter op uw website is erg licht en daardoor moeilijk leesbaar. De leesbaarheid zou aanmerkelijk verbeterd worden door het gebruik van een wat vettere letter.

Nicole
Geplaatst op 05 mei 2017

Fijn ziekenhuis. Prettig en lief personeel. .fijne artsen... als prettig ervaren. Als ze het niet meer weten word er gekeken hoe ze je wel kunnen helpen en Door verwezen.. dat bied weer een lichtpuntje in de duisternis en nieuwe mogelijk heden .. Bedankt

HJ SCHREURS
Geplaatst op 21 april 2017

BESTE BEATRIX ZIEKENHUIS IK HEB GEEN KLACHT OVER U MAAR EEN GOED BERICHT OVER U DAT JULLIE HEEL FIJNE MENSEN ZIJN DE VERPLEEGSTERS EN DE DOKTOREN WANT IK HEB AL EEN PAAR KEER BIJ U GELEGEN VOOR EEN OPERATIE EN DAT VOND IK HEEL GOED HOE JULLIE MIJ BEHANDELDE JANSCHREURS

Willem
Geplaatst op 18 april 2017

Na veel onderzoeken doorverwezen naar Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Maar ook daar kan men weinig doen. Terug in Winterswijk voor palliatieve traject. Prettig en helder contact met Dr. Schiphorst en zijn team. SKB is zo-wie-zo een fijn ziekenhuis!! Maar het is beter dat je daar niks van weet en de weg daar niet weet. Dan ben je gezond.


Schrijf een berichtje!

Wilt u  graag iets vertellen over of aan het SKB? Wij nodigen u van harte uit een berichtje te schrijven in ons digitale gastenboek. Uw reactie wordt de eerstvolgende werkdag gepubliceerd.


U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

  • Uw ervaring met een opname en/of verblijf in ons ziekenhuis, van uzelf of een naaste.
  • Het geven van een compliment aan een van onze zorgverleners.

 

De redactie behoudt zich het recht voor teksten in te korten en kwetsende of discriminerende teksten niet te plaatsen.
Met het achterlaten van uw e-mailadres bij het plaatsen van een reactie, stemt u ermee in dat de redactie indien nodig via dit e-mailadres contact met u mag opnemen. U bent overigens niet verplicht een e-mailadres in te vullen.


Vragen & Klachten

 

Wist u dat...

 
 

Schrijf een berichtje

‹ Terug

RSS icon Actueel
08 feb 2018

Ik Pas: zet uw alcoholgebruik 40 dagen ‘op pauze’

Wilt u vaker nee zeggen tegen een glas bier of wijn? Zet uw alcoholconsumptie dan 30 of 40 dagen op pauze en doe mee met ‘Ik Pas’. De landelijke actie start op 14 februari en aanmelden kan..


22 dec 2017

Bert Kleinlugtenbeld, lid Raad van Bestuur, verlaat Santiz

De Raad van Toezicht van Santiz, de fusieorganisatie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk en het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem, heeft kennis genomen van het aanstaande vertre..


Blog icon Blog
17 maart: Open Dag!
15-02-2018

17 maart: Open Dag!

Santiz, locatie Streekziekenhuis Koning Beatrix (SKB), houdt op zaterdag 17 maart een Open Dag. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van het ziekenhuis. De Open Dag is een laagdrempelige...

Huidige expositie
15-01-2018

Huidige expositie

Iedere twee maanden wisselen de exposities in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk. In januari en februari exposeren regionale kunstenaars hun werk in de centrale gang, poligangen en de...

Streekziekenhuis Koningin Beatrix en Slingeland Ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
ontwikkeling en realisatie: HPU internet services