A A A

Fraaii (Cosmetische Chirurgie)

Algemene informatie
Patiëntenfolders

Fraaii (Cosmetische Chirurgie) add

In het geval van cosmetische chirurgie/zorg, gaat het vaak om niet-verzekerde zorg. In het SKB wordt deze zorg geleverd vanuit Fraaii, ons centrum voor cosmetiek. Fraaii heeft een eigen website waarop alle informatie over, onder meer, het behandelaanbod te vinden is: www.fraaiicosmetiek.nl. U komt bij Fraaii door route 2.4 te volgen (wanneer u het SKB binnenkomt, gaat u links van de ingang de hoek om).

Afspraak maken add

Wilt u een afspraak maken bij Fraaii? Dan belt u telefoonnummer 0543 - 54 45 45. Het secretariaat is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Silimed implantaten add

Het gebruik van Silimed borstimplantaten is in 2015 (tijdelijk) stopgezet, omdat tijdens een inspectie van de fabriek in Brazilië is vastgesteld dat aan de buitenkant van sommige borstimplantaten vervuiling aanwezig was.

Op basis van onderzoek concluderen Europese experts nu dat er geen reden is om de borstimplantaten te laten verwijderen. Het risico van de operatie voor het verwijderen van de borstimplantaten, is groter dan het geschatte gezondheidsrisico van de deeltjes die op enkele implantaten zijn gevonden.

Heeft u vragen over uw implantaat, dan kunt u contact opnemen met Fraaii, centrum voor Cosmetiek, via telefoonnummer 0543 544 545.
Op de website van de IGZ, www.igz.nl vindt u meer informatie.

Praktische informatie
Route: 2.4
0543 54 45 45
Direct naar
Goed, veilig & gastvrij