A A A

Corona controlepunt hoofdingang stopt per 29 augustus

Gepubliceerd op: 27 augustus 2020

Vanaf zaterdag 29 augustus stopt het SKB met het controlepunt voor patiënten, begeleiders en bezoekers bij de hoofdingang. U wordt nog steeds gevraagd om binnen 24 uur voor de komst naar het ziekenhuis de digitale coronacheck in te vullen. Met deze digitale vragenlijst letten wij extra op gezondheidsklachten die kunnen wijzen op het coronavirus of als iemand in de afgelopen 10 dagen in een land of gebied is geweest dat op het moment van verblijf code oranje of rood had. Na het invullen van de digitale coronacheck volgt een advies met eventuele (extra) maatregelen die nodig zijn voor de komst naar het ziekenhuis, zoals het dragen van een mondneusmasker. Lees het advies goed door en neem het mee naar het ziekenhuis. 

Voor begeleiders en bezoekers geldt nog steeds: heeft u klachten die kunnen wijzen op corona of bent u in de afgelopen 10 dagen in een land of gebied geweest dat op het moment van uw verblijf code oranje of rood had, dan mag u helaas niet naar het ziekenhuis komen.

Klik hier voor de coronacheck


E-mailadres en mobiel nummer registreren

Als u uw e-mailadres en/of mobiele nummer registreert in Mijn SKB, kunnen wij u voor uw afspraak een herinnering sturen. Zo herinneren wij u eraan om binnen 24 uur voor uw komst de digitale coronacheck in te vullen en rekening te houden met een aantal maatregelen die belangrijk zijn voor uw bezoek aan het SKB. Staan uw e-mailadres en/of mobiele nummer al geregistreerd in Mijn SKB? Controleer of deze nog kloppen en weet zeker dat wij u een herinnering kunnen sturen. Ga naar www.mijnskb.nl en log in met uw persoonlijke DigiD.

Bekijk de corona informatiepagina voor alle maatregelen die wij treffen bij het SKB.

 

 

 
 
 
 
Direct naar
Goed, veilig & gastvrij