• Home
 • Print
 • contact
 • Blog
 • Zorgverlenerslogin
Goed, veilig en gastvrij

Reumatologie

Polikliniek 10 
Telefoonnummer 0543 54 42 38

Afspraak maken met de reumatoloog
Nadat u door uw huisarts of andere specialist verwezen bent naar de reumatoloog, kunt u contact opnemen met polikliniek Reumatologie. U kunt de polikliniek bereiken op telefoonnummer: 0543 - 54 42 38. Het secretariaat is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.  

Afspraak maken met de reumaconsulent
Bent u onder behandeling van de reumatoloog, dan kunt u in overleg met uw behandelend arts een afspraak maken voor het spreekuur van de reumaconsulent via telefoonnummer: 0543 54 42 38. 

Locatie polikliniek reumatologie
Bij binnenkomst in de centrale hal gaat u linksaf. De polikliniek vindt u aan het eind van deze gang. Volgt u de wegwijzers/bordjes "polikliniek 10". 

Spreekuren reumatologen
De reumatologen houden spreekuren in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) en in het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem. Daarnaast houden zij ook spreekuren op de buitenpoliklinieken van het SKB.

 • De heer P.J.H. Lanting
  Spreekuur in Streekziekenhuis Koningin Beatrix op maandag en woensdag. Daarnaast houdt hij spreekuur in het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem.
 • De heer P. Olthof
  Spreekuur in Streekziekenhuis Koningin Beatrix op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. U treft hem ook op de buitenpoliklinieken in Groenlo en Eibergen.
 • Mevrouw A.P. Risselada
  Spreekuur op dinsdag in Streekziekenhuis Koningin Beatrix en de overige dagen in het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem.
 • Mevrouw I.G. Idema
  Spreekuur in het Slingeland Ziekenhuis
 • Mevrouw K.L. Tsoi
  Spreekuur in het Slingeland Ziekenhuis

Specialismen

Deel deze pagina op:

Google+

‹ Terug

RSS icon Actueel
10 mrt 2017

Informatie over slaapproblemen

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix organiseert op donderdag 30 maart een ‘SKB legt uit’ over slaapproblemen.Verpleegkundig specialist Longgeneeskunde Lisette Drenthen, vertelt dat veel ..


08 mrt 2017

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB

Vanaf 9 maart 2017 kunnen patiënten van 16 jaar of ouder, inzage krijgen in hun medische gegevens via de beveiligde internetomgeving Mijn SKB. Door met uw DigiD code met sms-functie in te loggen ..


Blog icon Blog
SKB legt uit: slaapproblemen
14-03-2017

SKB legt uit: slaapproblemen

Op donderdag 30 maart van 19.30 tot 21.15 uur organiseert het SKB een informatieavond over slaapproblemen. Een KNO arts en een verpleegkundig specialist vertellen u alles over slaapproblemen, mogelijke behandelingen en...

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB
08-03-2017

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB

Vanaf 9 maart 2017 kunnen patiënten van 16 jaar of ouder, inzage krijgen in hun medische gegevens via de beveiligde internetomgeving Mijn SKB. Door met uw DigiD code met sms-functie in te loggen op Mijn SKB, kunt u...

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services
Privacy  |  Disclaimer  |  Sitemap