Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Dialyseren tijdens uw vakantie

Patiënten uit de Achterhoek, maar ook patiënten die in deze omgeving op vakantie zijn, kunnen hier van maandag tot en met zaterdag terecht. Speciaal voor de laatste groep zijn er enkele plaatsen gereserveerd. In het dialysecentrum worden de standaard dialyses uitgevoerd.

Op maandagmorgen, maandagmiddag en dinsdagmorgen is een plek gereserveerd voor vakantiegangers uit eigen land.

Openingstijden
Maandag, woensdag en vrijdag: 07.00 tot 20.00 uur
Dinsdag, donderdag en zaterdag: 07.00 tot 15.00 uur

Informatie/aanmelden
Het dialysecentrum is op bovengenoemde tijden telefonisch te bereiken via telefoonnummer 0543 54 41 12.

MRSA
Omdat in het buitenland anders met MRSA omgegaan wordt, kunnen patiënten die normaliter in het buitenland dialyseren, niet in ons dialysecentrum terecht. Wij verwijzen deze patiënten graag naar het dialysecentrum in Bocholt (Duitsland).

Informatie/aanmelden
Het dialysecentrum is op bovengenoemde tijden telefonisch te bereiken via telefoonnummer 0543 54 41 12. De aanwezige verpleegkundige kan direct zien of er een plek beschikbaar is. Wilt u zich aanmelden, dan ontvangt u via de post een aanmeldformulier. Daarop geeft u aan welke periode u wilt dialyseren en de frequentie. Voordat u terecht kunt, dient uw eigen arts toestemming te geven. Ook de arts van het ontvangende dialysecentrum bekijkt uw gegevens en dient toestemming geven.

Contactgegevens
Dialysecentrum Winterswijk
Beatrixpark 1
7101 BN Winterswijk
Telefoonnummer 0543 54 41 12

Het dialysecentrum heeft een eigen ingang en ligt rechts van de hoofdingang van het ziekenhuis. Het is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Klik hier voor meer informatie over de route.

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services