Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Keel-, neus- en oorheelkunde

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Aandoeningen
Patiëntenfolders

Route 6.3
Telefoonnummer 0543 - 54 45 00

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken op de polikliniek Keel-, neus- en oorheelkunde of heeft u een vraag? Dan belt u na verwijzing van uw huisarts of andere specialist, telefoonnummer 0543 - 54 45 00. U krijgt dan het Klant Contact Centrum van het ziekenhuis aan de telefoon en zij zullen u verder helpen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

Dagbehandelingscentrum voor kinderen
Vlakbij de operatiekamers is een dagcentrum ingericht voor kinderen die komen voor het plaatsen van trommelvliesbuisjes, of het verwijderen van keel- en/of neusamandelen. Deze ingrepen worden door de keel-, neus-, oorarts uitgevoerd. Een verpleegkundige bereidt u en uw kind voor op de ingreep en informeert u over de gang van zaken. U dient er rekening mee te houden dat u en uw kind ongeveer drie uur in het ziekenhuis verblijven.

Slaapcentrum
De huisarts kan mensen met slaapproblemen verwijzen naar het SKB. De longartsen, KNO-artsen en neurologen werken samen bij het diagnosticeren en behandelen van slaapstoornissen. Het vaststellen van de diagnose is moeilijk, waarbij de samenwerking en expertise van de drie specialismen nodig is. Bekijk hier de folders over het slaapcentrum.

Gerelateerd aan:

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services