• Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Keel-, neus- en oorheelkunde

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Aandoeningen
Patiëntenfolders

Route 6.3
Telefoonnummer 0543 - 54 45 00

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken op de polikliniek Keel-, neus- en oorheelkunde of heeft u een vraag? Dan kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen via telefoonnummer 0543 - 54 45 00. Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of een andere specialist.

Spreekuur buitenpoli Eibergen
Bij de buitenpoli in Eibergen kunt u terecht voor de spreekuren van verschillende specialismen. Ook keel-, neus- en oorheelkunde valt hieronder. Bekijk op de pagina van de buitenpolikliniek Eibergen op welke dag(en) er spreekuur wordt gehouden.

Dagbehandelingscentrum voor kinderen
Vlakbij de operatiekamers is een dagcentrum ingericht voor kinderen die komen voor het plaatsen van trommelvliesbuisjes, of het verwijderen van keel- en/of neusamandelen. Deze ingrepen worden door de keel-, neus-, oorarts uitgevoerd. Een verpleegkundige bereidt u en uw kind voor op de ingreep en informeert u over de gang van zaken. U dient er rekening mee te houden dat u en uw kind ongeveer drie uur in het ziekenhuis verblijven.

Slaapcentrum
De huisarts kan mensen met slaapproblemen verwijzen naar het SKB. De longartsen, KNO-artsen en neurologen werken samen bij het diagnosticeren en behandelen van slaapstoornissen. Het vaststellen van de diagnose is moeilijk, waarbij de samenwerking en expertise van de drie specialismen nodig is. Bekijk hier de folders over het slaapcentrum.

 
Gerelateerd aan:

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services