Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

SKBaby

Op afstand contact met uw kindje

Soms is het noodzakelijk dat uw baby na de geboorte in het ziekenhuis moet blijven of wordt opgenomen. Natuurlijk zult u zelf veel in het ziekenhuis zijn voor de verzorging van en bezoek aan uw kind. Daarnaast kunt u met behulp van SKBaby thuis naar uw kind te kijken. Op deze manier proberen wij uw bezorgdheid weg te nemen en de band tussen u en uw kind te versterken. Een ander voordeel is dat ook familie en vrienden kunnen inloggen en meekijken.

Hoe werkt het?
De unit neonatologie heeft de beschikking over vier webcams voor acht bedjes. Hiermee kunnen beelden van twee bedden via één camera worden verzonden, maar niet tegelijkertijd. Ondanks het gezamenlijke gebruik van een camera kunnen de beelden van uw kind echter alleen door u worden bekeken. Als u inlogt terwijl een andere ouder via dezelfde camera kijkt, dan moet u maximaal drie minuten wachten. Daarna kunt u naar uw kind kijken.

Via de internetsite van het ziekenhuis, www.skbwinterswijk.nl, linkt u direct door naar SKBaby. Op deze pagina vult u de inlognaam en wachtwoord in dat u van de afdeling heeft gekregen en kunt u naar uw kindje kijken. In principe kunt u op elke PC inloggen, mits er een internetaansluiting is.

 

 

 
 

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services