• Home
  • Print
  • contact
  • Blog
  • Zorgverlenerslogin
Goed, veilig en gastvrij

Oncologie

Het SKB  is er voor patiënten met alle vormen van kanker. De meest voorkomende vormen behandelen we in ons ziekenhuis in Winterswijk. Voor zeldzame, of moeilijk behandelbare vormen van kanker werken we intensief samen met gespecialiseerde ziekenhuizen.
 
Behandeltraject in het SKB 
Mensen met kanker maken een zware tijd door. Daarom houden we de periode van onzekerheid zo kort mogelijk. Dat doen we door de poliafspraak, onderzoek, diagnose, behandelplan en behandeling goed op elkaar afgestemd en snel te plannen. Wekelijks wordt er samen met andere specialisten overlegd wat in uw geval de beste behandeling is.

Polikliniek
Verpleegafdeling
Aandoening & behandeling
Inhoud
Patiëntenfolders

Deel deze pagina op:

Google+

‹ Terug

RSS icon Actueel
08 feb 2018

Ik Pas: zet uw alcoholgebruik 40 dagen ‘op pauze’

Wilt u vaker nee zeggen tegen een glas bier of wijn? Zet uw alcoholconsumptie dan 30 of 40 dagen op pauze en doe mee met ‘Ik Pas’. De landelijke actie start op 14 februari en aanmelden kan..


22 dec 2017

Bert Kleinlugtenbeld, lid Raad van Bestuur, verlaat Santiz

De Raad van Toezicht van Santiz, de fusieorganisatie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk en het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem, heeft kennis genomen van het aanstaande vertre..


Blog icon Blog
17 maart: Open Dag!
15-02-2018

17 maart: Open Dag!

Santiz, locatie Streekziekenhuis Koning Beatrix (SKB), houdt op zaterdag 17 maart een Open Dag. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van het ziekenhuis. De Open Dag is een laagdrempelige...

Huidige expositie
15-01-2018

Huidige expositie

Iedere twee maanden wisselen de exposities in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk. In januari en februari exposeren regionale kunstenaars hun werk in de centrale gang, poligangen en de...

Streekziekenhuis Koningin Beatrix en Slingeland Ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
ontwikkeling en realisatie: HPU internet services