Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Nieuwe plek voor Interne geneeskunde en Geriatrie

Nieuwe plek voor Interne geneeskunde en Geriatrie

De poliklinieken Interne geneeskunde en Geriatrie hebben een nieuwe plek gekregen. De maanden daarvoor is er hard gewerkt om er een moderne en prettige plek van te maken. Zowel voor medewerkers als patiënten.

Ons ziekenhuis staat er al vanaf 1984. Geen wonder dus dat het af en toe nodig is om de boel eens flink te verbouwen. Dat is op veel afdelingen en poliklinieken in het ziekenhuis al gebeurd. En nu voor deze twee poli’s. ‘Wat zo fijn is dat we nu een heerlijk lichte en frisse plek hebben. En veel meer ruimte. Nu in het begin is het nog wel even zoeken, maar dat is logisch als je er net zit”. Medewerkers zijn positief over de nieuwe plek. Ook patiënten reageren enthousiast.

Voor Interne geneeskunde is het grote voordeel dat alles nu dicht bij elkaar zit en op één plek te vinden is. In de oude situatie konden niet alle specialisten bij elkaar in de buurt zitten. Nu kan dat wel. Daarnaast hebben de diabetespoli en de diëtist hier een plek en is er ook ruimte voor de poli oncologie. In de oude situatie moesten patiënten daarvoor naar een andere plek in het ziekenhuis. Dat alles nu bij elkaar zit, is natuurlijk ook prettig voor patiënten.

Ook de polikliniek Geriatrie is er flink op vooruit gegaan. Drie jaar lang was deze poli te vinden in één van de zij-barakken aan de lange gang. Die tijd is nu voorbij. Met de verhuizing hebben zij ook een fijne nieuwe plek in het ziekenhuis gekregen.

Komt u in ons ziekenhuis voor Interne geneeskunde of Geriatrie? U vindt de polikliniek op 11a. Bij binnenkomst gaat u bij de ingang vanaf nu linksaf. Als u de borden volgt, komt u er vanzelf.

 ‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services