Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Nieuwe bewegwijzering in het SKB

Nieuwe bewegwijzering in het SKB

Het SKB heeft vanaf 21 juni nieuwe bewegwijzering binnen het ziekenhuis. De bewegwijzering werkt met routes en routenummers. In de centrale hal hangt een bord met de alle afdelingen, de routes en de routenummers. Mensen volgen eerst het nummer naar de juiste route. Daar aangekomen lopen zij door tot zij het nummer van de bestemming bereikt hebben.

Poli’s en afdelingen op dezelfde plek
Elke poli en afdeling is op dezelfde plek te vinden als tevoren. Daar is niets aan veranderd. Bent u bekend in het ziekenhuis en weet u de weg? Dan loopt u gewoon uw vertrouwde route. De enige verandering is dat de nummers en bestemmingen gewijzigd zijn. Let op! Poli Interne geneeskunde en Geriatrie zijn eerder dit jaar wel verhuisd. Bent u nog niet op de nieuwe locatie geweest? Kijkt u dan even goed waar u naar toe moet.

Informatie voor patiënten
Patiënten ontvangen afspraakbrieven waarin het nieuwe routenummer voor de betreffende poli of afdeling is opgenomen. In afspraakbrieven voor afspraken die langer geleden (voor juni) gemaakt zijn, kan nog het oude polinummer vermeld staan. Het juiste routenummer vindt u in dat geval op het overzicht in de centrale hal. Lukt het toch niet om de weg te vinden? De vrijwilligers van de gastenservice helpen iedereen met vragen op weg.

De eerste periode houden wij goed in de gaten of de nieuwe route ‘goed werkt’. Daar waar nodig passen we de situatie aan om de weg zo eenvoudig mogelijk te vinden.‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services