Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Naar het SKB? Controle op klachten coronavirus

Naar het SKB? Controle op klachten coronavirus

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix start de normale zorg voor patiënten weer op. We vinden het belangrijk dat dit veilig gebeurt, zowel voor patiënten als medewerkers. Daarom starten we de normale zorg op in kleine, zorgvuldige stappen. Gaat u binnenkort naar het ziekenhuis? Lees dan de informatie hieronder die belangrijk is voor uw bezoek.

  • Heeft u klachten die corona kunnen zijn? Kom dan niet. Heeft u klachten en twijfelt u of uw afspraak kan doorgaan? Neem contact op met de polikliniek.
  • Heeft u andere gezondheidsklachten? Maak een afspraak met uw (huis)arts. Wacht niet te lang. Het is belangrijk dat u op tijd naar de dokter gaat.
 


Naar het SKB? Doe eerst de
coronacheck! 

Als u een afspraak heeft in het ziekenhuis, vragen wij u om binnen 24 uur voor uw afspraak of bezoek een vragenlijst in te vullen: de coronacheck. Hieronder kunt u klikken om de coronacheck te doen. Via deze vragenlijst wordt u een aantal vragen gesteld waarmee eventuele klachten inzichtelijk worden en welke (extra) maatregelen nodig zijn voor uw afspraak in het ziekenhuis. Uit de vragenlijst komt een advies. Neem het advies mee en laat dit zien bij de ingang van het ziekenhuis. 


Klik hier voor de coronacheck  


Let op! 
Als u uw e-mailadres en/of mobiele nummer registreert in Mijn SKB, kunnen wij u voor uw afspraak een herinnering sturen. Zo herinneren wij u eraan binnen 24 uur voor uw afspraak de digitale coronacheck in te vullen en rekening te houden met een aantal maatregelen die belangrijk zijn voor uw bezoek aan het SKB. Staan uw e-mailadres en/of mobiele nummer al geregistreerd in Mijn SKB? Controleer of deze nog kloppen en weet zeker dat wij u een herinnering kunnen sturen. Ga naar www.mijnskb.nl en log in met uw persoonlijke DigiD.


Controlepunt bij de hoofdingang

In het Streekziekenhuis Koningin Beatrix letten wij extra op klachten die kunnen wijzen op het coronavirus. Het ziekenhuis heeft daarom bij de hoofdingang een controlepunt ingericht voor iedere bezoeker van het ziekenhuis. Kom niet eerder dan 15 minuten voor uw afspraak naar het ziekenhuis. Voordat u het ziekenhuis binnenkomt vragen wij u bij het controlepunt het advies van de vragenlijst (de (digitale) coronacheck) bij de hand te houden. Is het niet gelukt om de coronacheck vooraf in te vullen, dan kan dat alsnog bij het controlepunt. De controle duurt maximaal 10 minuten.

Als u klachten heeft, maar vooraf geen contact met de polikliniek krijgt, kunt u alsnog naar uw afspraak komen. U krijgt dan bij het controlepunt een mondneusmasker. Dit masker draagt u zolang u in het ziekenhuis verblijft. Als u geen klachten heeft, geeft de medewerker bij het controlepunt aan dat u kunt doorlopen.

Kom alleen naar uw afspraak en houd 1,5 meter afstand

Kom alleen naar uw afspraak. Als u echt een begeleider nodig heeft, is dat wel toegestaan. Dan mag u maximaal 1 begeleider meenemen, zolang hij of zij geen gezondheidsklachten heeft. De begeleider moet ook de vragenlijst van tevoren invullen. Komt een begeleider u alleen brengen en halen? Dan vragen wij hem of haar in de auto te wachten. 

Om zo goed mogelijk 1,5 meter afstand van anderen te kunnen houden, vragen wij u om zoveel mogelijk rechts te blijven en met maximaal 2 personen in de lift te gaan. Houd ook in overige ruimtes van het ziekenhuis, zoals de wachtkamers, rekening met 1,5 meter afstand van anderen.

Bezoek aan patiënten

Ook bezoekers vragen wij om van tevoren de digitale coronacheck in te vullen en mee te nemen naar het controlepunt bij de ingang van het ziekenhuis. Verder blijft de maatregel van één bezoeker per dag per patiënt staan. Voor patiënten met (verdenking van) corona is geen bezoek toegestaan. Bezoekers met klachten worden niet toegelaten in het ziekenhuis.

Ga voor alle informatie en maatregelen met betrekking tot het coronavirus in ons ziekenhuis naar de Corona informatiepagina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services