Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Groepsvoorlichting revalideren bij kanker

Groepsvoorlichting revalideren bij kanker

Voor de meeste mensen die te horen krijgen dat zij kanker hebben, is dit een zeer ingrijpende en vaak emotionele gebeurtenis in hun leven. Om mensen hierbij te ondersteunen, organiseren wij groepsvoorlichting. De eerstvolgende voorlichtingsbijeenkomst staat gepland op dinsdag 11 september van 11.00 - 13.00 uur.

 

Naast medische vragen en het behandeltraject, hebt u misschien ook andere vragen. Zoals over vermoeidheid, uw conditie, emoties en weer aan het werk gaan. Tijdens de bijeenkomst komt u meer te weten over de lichamelijke en psychische aspecten van kanker. Een ook komt het onderwerp kanker en uw omgeving aan bod. Goede voorlichting vermindert gevoelens van onzekerheid, spanning en angst en helpt bij een sneller herstel.

Omgaan met kanker in het dagelijks leven
Een fysiotherapeut en ergotherapeut vertellen over hoe u uw conditie kunt behouden en verbeteren. Daarnaast leert u hoe u om kunt gaan met uw vermoeidheid en de balans in uw energie. De maatschappelijk werker vertelt over de veranderingen die de diagnose kanker heeft op emotioneel en sociaal gebied. Zoals binnen uw gezin, familie, collega’s en vrienden. Ook komen aandachtspunten rond de opbouw van  werk en dagbesteding aan de orde.

Waar en wanneer
De bijeenkomsten vinden plaats in het auditorium van het SKB. Er staat koffie, thee en wat lekkers voor u klaar. Dit jaar zijn de volgende bijeenkomsten gepland:

Dinsdag 11 september – 11.00 – 13.00 uur met een inloop vanaf 10.30 uur.

Aanmelden
Wilt u een bijeenkomst bijwonen? Aanmelden kan door het formulier op deze pagina in te vullen.

 

 ‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services