Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Mammacare polikliniek

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Aandoeningen
Patiëntenfolders

Route 4.6 (Chirurgie)

Het vaste behandelteam bestaat uit medisch specialisten (oncologisch chirurgen, internist-oncologen, radiologen, pathologen, plastisch chirurgen en radiotherapeuten) en gespecialiseerde verpleegkundigen (verpleegkundig specialisten oncologie en mammacare verpleegkundigen). Daarnaast zijn fysiotherapeuten, huidtherapeuten, oedeemtherapeuten, maatschappelijk werkers en psychologen bij de begeleiding en (na -)behandeling betrokken.Voor iedere patiënt en zelfs voor iedere tumor, wordt een eigen behandelplan opgesteld.

Het mammateam heeft twee keer per week een patiëntenbespreking (multidisciplinair overleg), waarbij de onderzoeken (o.a. mammografie, echografie en weefselonderzoek) van iedere patiënt besproken worden en waarbij een behandelplan wordt opgesteld. Ook bestaat er een nauwe samenwerking en tweewekelijks overleg met het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam.

De borstkankerzorg (Mammacare) wordt in het SKB verzorgd door een team van artsen en verpleegkundigen. Zij hebben zich gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van en de zorg voor vrouwen en mannen met een afwijking in de borst.

 
 
 

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services