• Home
  • Print
  • contact
  • Blog
  • Zorgverlenerslogin
Goed, veilig en gastvrij

Instructiefilms fysiotherapie

Op deze pagina vindt u de volgende twee instructieflilmpjes:

  • Totale heupprothese
  • Kijkoperatie (arthroscopie) knie
Totale heupprothese
Voorafgaand aan uw ingreep, woont u een informatiebijeenkomst bij. Een fysiotherapeut, verpleegkundige, anesthesioloog en arts geven u dan informatie over de ingreep en het voor- en natraject.
Na uw ingreep, ziet u de instructiefilm op een iPad van het ziekenhuis. Ter voorbereiding of om later nog eens rustig te bekijken, hebben we de film ook op onze website gezet. U ziet de film hieronder.
 
Kijkoperatie (arthroscopie) knie
Wanneer u voor een kijkoperatie aan uw knie wordt opgenomen, ziet u na uw ingreep de instructiefilm op een iPad van het ziekenhuis. Nadat u de film heeft gezien, komt de fysiotherapeut op de kamer om samen met  u de instructies door te nemen.
Wilt u voorafgaand of na de operatie de film bekijken, dan klikt u hieronder op het tweede flimpje.Deel deze pagina op:

Google+

‹ Terug

RSS icon Actueel
10 mrt 2017

Informatie over slaapproblemen

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix organiseert op donderdag 30 maart een ‘SKB legt uit’ over slaapproblemen.Verpleegkundig specialist Longgeneeskunde Lisette Drenthen, vertelt dat veel ..


08 mrt 2017

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB

Vanaf 9 maart 2017 kunnen patiënten van 16 jaar of ouder, inzage krijgen in hun medische gegevens via de beveiligde internetomgeving Mijn SKB. Door met uw DigiD code met sms-functie in te loggen ..


Blog icon Blog
SKB legt uit: slaapproblemen
14-03-2017

SKB legt uit: slaapproblemen

Op donderdag 30 maart van 19.30 tot 21.15 uur organiseert het SKB een informatieavond over slaapproblemen. Een KNO arts en een verpleegkundig specialist vertellen u alles over slaapproblemen, mogelijke behandelingen en...

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB
08-03-2017

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB

Vanaf 9 maart 2017 kunnen patiënten van 16 jaar of ouder, inzage krijgen in hun medische gegevens via de beveiligde internetomgeving Mijn SKB. Door met uw DigiD code met sms-functie in te loggen op Mijn SKB, kunt u...

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services
Privacy  |  Disclaimer  |  Sitemap