Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Huisartsenpost

Iedereen die in de regio Oost Achterhoek woont en medische hulp nodig heeft, moet in eerste instantie contact opnemen met de huisarts. Als de huisarts verder behandeling of onderzoek op de Spoedeisende Hulp (SEH) nodig vindt, verwijst hij u door. Huisartsen zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar (van 8.00 tot 17.00 uur). Heeft u dringend spoed nodig buiten kantooruren? Dan kunt u contact opnemen met Huisartsenpost Oost Achterhoek. De Huisartsenpost is op werkdagen tussen 17.00 en 8.00 uur en in het weekend en op feestdagen telefonisch bereikbaar via 0900 – 500 90 00.

Altijd eerst bellen
De huisartsenpost is er voor dringende medische hulp in de avond, nacht en in het weekend en op feestdagen. Om iedere patiënt de juiste hulp te kunnen bieden werkt de huisartsenpost op telefonische afspraak. Patiënten die eerst hebben gebeld op afspraak geholpen, waardoor het kan zijn dat u langer moet wachten tot dat u wordt geholpen.

Waar zit de huisartsenpost?
De huisartsenpost zit gevestigd in ons ziekenhuis. U komt bij de huisartsenpost via de ingang van de Spoedeisende Hulp aan de rechterzijde van het ziekenhuis.   

Spoedeisende Hulp
Bij de SEH kun je alleen terecht met een verwijzing via de huisarts, huisartsenpost, 112 of via een ander ziekenhuis.

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services