• Home
  • Print
  • contact
  • Blog
  • Zorgverlenerslogin
Goed, veilig en gastvrij

Huidige exposities


Mozaïekwerk en abstracte werken in de gangen van het SKB

Nieuws van de kunstcommissie

Mozaïekwerk en abstracte werken in de gangen van het SKB

Iedere twee maanden wisselen de exposities in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk. In juni en augustus exposeren regionale kunstenaars hun werk in de centrale gang, poligangen en de vitrines.

Lees verder...

Fotografie en schilderkunst in het SKB

Fotografie en schilderkunst in het SKB

In de centrale gang van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) en in de poligangen zijn regelmatig nieuwe exposities te zien. Tot begin november wisselen fotografie en schilderkunst elkaar af.

Lees verder...

Exposities januari en februari 2017

In de centrale hal zijn kleur- en fantasierijke werken te zien van Tatyana Murova.  Ze heeft een heel eigen herkenbare stijl. Haar werk kenmerkt zich door expressieve kleurcombinaties, met een mix van fantasie en werkelijkheid.
De beschouwer beleeft de Oost Europese sfeer in haar werk en wordt meegenomen in een sprookjeswereld die tijdloos is. Tatyana gebruikt verschillende materialen voor haar werk zoals acryl en olieverf en oliepastel.

 

Tot en met vrijdag 3 maart exposeert Fotoclub FC Helios fotowerk van haar leden in poligang 2b. Belangstellenden zijn op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur van harte welkom een kijkje te komen nemen. 

FC Helios is een fotoclub met een groepje personen die de juiste snaar weten te raken als er themafoto’s gemaakt moeten worden en dit willen ze graag altijd laten zien. Ditmaal is echter gekozen om werk in te leveren wat hij of zij zelf het mooiste vonden. En dat heeft geresulteerd in een verscheidenheid aan beelden. Van sfeervolle platen van bloemen en dieren, altijd herkenbaar en mooi om te bewonderen. Stemmige steegjes, straatjes en huisjes laten uw fantasie werken. Maar ook abstracte vormen van kleuren en gebouwen zijn niet aan het oog van de fotografen ontsnapt en de fotografen hopen dat u even bij de foto’s zult blijven stil staan om te kijken wat hij of zij ermee bedoelt en waarom ze tot zo’n compositie of idee zijn gekomen.

 

In de poligangen 3 en 8 is het werk van Gerda Willemsen te zien en in de vitrines exposeren Eef Wamelink met oud gereedschap en Hilde Grooters met keramiek.

 
 
 

Lees verder...

Deel deze pagina op:

Google+

‹ Terug

RSS icon Actueel
10 mrt 2017

Informatie over slaapproblemen

Van 20 t/m 25 maart is het nationale slaapweek. Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk doet hieraan mee door op dinsdag 21 maart een informatiemarkt over slaapapneu te organiseren ..


08 mrt 2017

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB

Vanaf 9 maart 2017 kunnen patiënten van 16 jaar of ouder, inzage krijgen in hun medische gegevens via de beveiligde internetomgeving Mijn SKB. Door met uw DigiD code met sms-functie in te loggen ..


Blog icon Blog
SKB legt uit: slaapproblemen
14-03-2017

SKB legt uit: slaapproblemen

Op donderdag 30 maart van 19.30 tot 21.15 uur organiseert het SKB een informatieavond over slaapproblemen. Een KNO arts en een verpleegkundig specialist vertellen u alles over slaapproblemen, mogelijke behandelingen en...

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB
08-03-2017

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB

Vanaf 9 maart 2017 kunnen patiënten van 16 jaar of ouder, inzage krijgen in hun medische gegevens via de beveiligde internetomgeving Mijn SKB. Door met uw DigiD code met sms-functie in te loggen op Mijn SKB, kunt u...

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services
Privacy  |  Disclaimer  |  Sitemap