• Home
  • Print
  • contact
  • Blog
  • Zorgverlenerslogin
Goed, veilig en gastvrij

SKB legt uit

Omgaan met hartfalen

SKB legt uit

Donderdag 21 september organiseren we onder de naam 'SKB legt uit' een informatieavond over 'omgaan met hartfalen.'

Hartfalen is een ernstige ziekte met veel gevolgen voor de patiënt en diens naasten. In deze SKB legt uit gaat cardioloog Da Fonseca in op de medische kant van hartfalen, wat de oorzaken zijn en hoe u het kunt herkennen.

Verpleegkundig specialist Adelheid Kolkman legt uit hoe u ermee om kunt gaan en wat de gevolgen voor het dagelijks leven kunnen zijn. Daarnaast vertelt de Hartstichting kort wat over de rol van de patiëntenvereniging.

Gratis informatieavond
De informatieavond is op donderdag 21 september van 19.30 tot 21.15 uur en vindt plaats in het Auditorium van het SKB. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Er staat koffie en thee klaar. Ook in de pauze wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. De avond en het parkeren zijn gratis.

Wilt u deze avond bijwonen, meldt u zich dan aan via telefoonnummer 0543 54 44 15 (vrijwilligers Gastenservice) of via het inschrijfformulier op de website. Klik hier... Het formulier vindt u onderaan de pagina.

 Uw reactie op "SKB legt uit"

Uw naam wordt zichtbaar bij de blogreactie.
Alle reacties worden eerst door SKB Winterswijk gecontroleerd voordat deze op de website zichtbaar worden.

Deel deze pagina op:

Google+

‹ Terug

RSS icon Actueel
11 sep 2017

Keurmerken voor SKB

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk en het Slingeland Ziekenhuis (SZ) in Doetinchem hebben van de Hart & Vaatgroep wederom het spataderkeurmerk en het vaatkeurmerk ontvangen..


06 sep 2017

Heeft u moeite met lezen of schrijven? Vraag hulp!

Het is de week van de alfabetisering! Wist u dat in Nederland 2,5 miljoen mensen problemen hebben met lezen en schrijven? Uit onderzoek blijkt dat taal en gezondheid nauw met elkaar zijn verbonden. M..


Blog icon Blog
Patiënten kunnen binnen 4 weken terecht op de poli Oogheelkunde
21-09-2017

Patiënten kunnen binnen 4 weken terecht op de poli Oogheelkunde

Per 1 augustus is het aantal spreekuren op de polikliniek Oogheelkunde uitgebreid. “Patiënten kunnen nu binnen vier weken terecht op de poli”, aldus Bram van Kooij, een van de zes oogartsen van de...

SKB legt uit
11-08-2017

SKB legt uit

Donderdag 21 september organiseren we onder de naam 'SKB legt uit' een informatieavond over 'omgaan met hartfalen.' Hartfalen is een ernstige ziekte met veel gevolgen voor de patiënt en diens naasten. In...

Streekziekenhuis Koningin Beatrix en Slingeland Ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
ontwikkeling en realisatie: HPU internet services
Privacy  |  Disclaimer  |  Sitemap