• Home
  • Print
  • contact
  • Blog
  • Zorgverlenerslogin
Goed, veilig en gastvrij

17 maart: Open Dag!

17 maart: Open Dag!

Santiz, locatie Streekziekenhuis Koning Beatrix (SKB), houdt op zaterdag 17 maart een Open Dag. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van het ziekenhuis. De Open Dag is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de specialismen, medewerkers en de sfeer in SKB. Belangstellenden kunnen tussen 11.00 en 15.00 uur zelf ervaren wat SKB te bieden heeft. De toegang is gratis.

 

 

X

Programma
Er is voor jong en oud van alles te zien en te beleven. Bezoekers kunnen de röntgenkamer bekijken en diverse testjes doen. Door de uitgezette routes te volgen, komt u op plekken waar patiënten normaal gesproken niet komen, zoals bijvoorbeeld de energiecentrale. In de aanwezige stands in de hal en op de afdelingen geven medewerkers informatie over een afdelingen of behandelingen. Ook gezondheidspreventie door middel van gezonde voeding en voldoende beweging, krijgt op deze open dag aandacht. 

Dag van de zorg
SKB sluit met deze Open Dag aan bij de Dag van de Zorg. Dit initiatief wil een maatschappelijk draagvlak creëren voor de noden en de ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector. De zorg is immers één van de belangrijkste sectoren (ook economisch en op het
gebied van werkgelegenheid) en heeft een groot maatschappelijk belang voor alle mensen, jong en oud.Reacties

Kim
17 03 2018 | 19:10

Wat een superleuke open dag vandaag met mijn kleine 5-jarige dokter in spe! Een varkenspoot open snijden en hechten én een diploma krijgen van de echte dokter, een spuitje geven in een sinaasappel, verband om je arm met (ketchup)bloed, echo van je blaas, uit bed getakeld worden, (nier)stenen vastpakken, in de operatiekamer de zuurstof in je bloed testen, je gezicht laten scannen en je pigment zien, als dokter op de foto en nog heel veel meer!!😃👍 Jong geleerd is oud gedaan! Top georganiseerd Streekziekenhuis Koningin Beatrix en alle ontzettend vriendelijke medewerkers, we hebben erg genoten! Dank!!😃👍 Tot de volgende open dag!!Uw reactie op "17 maart: Open Dag! "

Uw naam wordt zichtbaar bij de blogreactie.
Alle reacties worden eerst door SKB Winterswijk gecontroleerd voordat deze op de website zichtbaar worden.

Deel deze pagina op:

Google+

‹ Terug

RSS icon Actueel
08 feb 2018

Ik Pas: zet uw alcoholgebruik 40 dagen ‘op pauze’

Wilt u vaker nee zeggen tegen een glas bier of wijn? Zet uw alcoholconsumptie dan 30 of 40 dagen op pauze en doe mee met ‘Ik Pas’. De landelijke actie start op 14 februari en aanmelden kan..


22 dec 2017

Bert Kleinlugtenbeld, lid Raad van Bestuur, verlaat Santiz

De Raad van Toezicht van Santiz, de fusieorganisatie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk en het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem, heeft kennis genomen van het aanstaande vertre..


Blog icon Blog
17 maart: Open Dag!
15-02-2018

17 maart: Open Dag!

Santiz, locatie Streekziekenhuis Koning Beatrix (SKB), houdt op zaterdag 17 maart een Open Dag. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van het ziekenhuis. De Open Dag is een laagdrempelige...

Huidige expositie
15-01-2018

Huidige expositie

Iedere twee maanden wisselen de exposities in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk. In januari en februari exposeren regionale kunstenaars hun werk in de centrale gang, poligangen en de...

Streekziekenhuis Koningin Beatrix en Slingeland Ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
ontwikkeling en realisatie: HPU internet services