• Home
  • Print
  • contact
  • Blog
  • Zorgverlenerslogin
Goed, veilig en gastvrij

Beatrix Apotheek

De Beatrix Apotheek bevindt zich in de centrale hal van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. De apotheek is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Overdag is de Beatrix Apotheek een poliklinische apotheek. U kunt hier iedere dag van 08.00 tot 18.00 uur terecht voor het inleveren van recepten - na bijvoorbeeld uw poliklinische afspraak met een specialist of huisarts of nadat u na een opname in het ziekenhuis weer naar huis kan -  en het ophalen van uw medicatie. De apotheek is voor iedereen toegankelijk. De apothekers zijn BIG-geregistreerd en de apotheek is in het bezit van een HKZ-certificaat.

Dienstapotheek
Van ’s avonds 18.00 uur tot ’s morgens 08.00 uur is de Beatrix Apotheek de Dienstapotheek voor de regio Oost Achterhoek. De Dienstapotheek is bereikbaar via de dienstingang naast de hoofdingang van het ziekenhuis.

U kunt hier terecht voor spoedrecepten wanneer uw eigen apotheek gesloten is. Ook patiënten die op zondag uit het ziekenhuis worden ontslagen ontvangen hun medicatie via de Dienstapotheek.

Kosten Dienstapotheek
In verband met het spoedeisende karakter is het tarief voor een recept in de Dienstapotheek hoger dan in een gewone apotheek. De kosten van uw recept (€ 45,00 per voorgeschreven medicijn) worden door de Dienstapotheek rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd en verrekent met uw eigen risico. U hoeft dit dan ook niet zelf te betalen. Houdt u er wel rekening mee dat sommige geneesmiddelen niet worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze dient u dan direct te voldoen in de Dienstapotheek.

Vragen
Voor vragen of informatie over uw medicijnen kunt u bij ons terecht. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van de spreekkamer. Voor een persoonlijk gesprek met de apotheker bent u van harte welkom.

Voor informatie over medicijnen, kunt u ook terecht op http://www.apotheek.nl

Klachten
Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze zorg en dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over uw behandeling. Graag horen we dan waarover u niet tevreden bent, zodat we een oplossing kunnen zoeken en bepaalde zaken kunnen verbeteren.
Meer informatie vindt u op: http://www.apotheek.nl/klachten-over-apotheek

Kwaliteitskeurmerk
De Beatrix Apotheek is HKZ gecertificeerd sinds december 2012.

Apothekers
Mevr. Drs. A.J. van Oudenaarden
Mevr. Drs. E.P. Geurkink

Adres- en contactgegevens
Beatrixpark 1, 7101 BN Winterswijk

Tel: 0543 54 44 88
Fax: 0543 54 44 85

E-mail: beatrix-apotheek@skbwinterswijk.nl


Deel deze pagina op:

Google+

‹ Terug

RSS icon Actueel
22 dec 2017

Bert Kleinlugtenbeld, lid Raad van Bestuur, verlaat Santiz

De Raad van Toezicht van Santiz, de fusieorganisatie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk en het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem, heeft kennis genomen van het aanstaande vertre..


24 nov 2017

Opening polikliniek Oogheelkunde SKB

Onder grote belangstelling opende de burgemeester van Winterswijk, Joris Bengevoord, op donderdag 16 november jl. de geheel vernieuwde polikliniek Oogheelkunde van het Streekziekenhuis Koningin Beatri..


Blog icon Blog
Huidige expositie
15-01-2018

Huidige expositie

Iedere twee maanden wisselen de exposities in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk. In januari en februari exposeren regionale kunstenaars hun werk in de centrale gang, poligangen en de...

SKB beste ziekenhuis volgens Elsevier 2017
30-11-2017

SKB beste ziekenhuis volgens Elsevier 2017

Santiz, locatie Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB), is vandaag door weekblad Elsevier uitgeroepen tot het beste ziekenhuis in Nederland. De locatie Slingeland Ziekenhuis scoort ook goed met een plek in de kopgroep...

Streekziekenhuis Koningin Beatrix en Slingeland Ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
ontwikkeling en realisatie: HPU internet services