Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Workshop Look Good Feel Better GAAT NIET DOOR

donderdag 15 oktober 2020
Workshop Look Good Feel Better GAAT NIET DOOR

Vanwege het coronavirus worden alle bijeenkomsten tot nader order geannuleerd. Bekijk de website van Look Good Feel Better voor meer informatie over online workshops.

 

 

Op donderdag 15 oktober 2020 organiseert het SKB samen met de stichting Look Good Feel Better weer een workshop uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker. Wie in het SKB onder behandeling is of onlangs is geweest, kan zich hiervoor aanmelden via de Dagbehandeling Interne Geneeskunde, telefoonnummer 0543 54 46 44. De workshop duurt twee uur en start om 10.00 uur.

Inhoud workshop
In een ontspannen sfeer krijgen de deelnemers professionele adviezen over huid- en haarverzorging. Speciaal getrainde schoonheidsspecialisten en visagisten laten in 12 stappen zien op welke manier de patiënt de huid het beste kan verzorgen. Een haarwerker/kapper geeft uitleg over aanschaf, gebruik en onderhoud van haarwerken, sjaals en andere alternatieven. Natuurlijk gaan de deelnemers ook zelf aan de slag met speciaal voor de workshop beschikbaar gestelde huidverzorgingsproducten. Tevens is er ruimte voor individuele vragen. Na afloop van de workshop krijgt iedereen een speciaal samengesteld ‘productentasje’ en een ‘stap voor stap instructieboekje’ mee naar huis.

 
Het evenement Workshop Look Good Feel Better GAAT NIET DOOR vindt plaats op:
Van: donderdag 15 oktober 2020 10:00
Tot: donderdag 15 oktober 2020 12:00

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services