Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Symposium Digitaal samen beter

woensdag 13 november 2019

Santiz nodigt u van harte uit voor het symposium over de ethische vragen rond eHealth op woensdag 13 november 2019 bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Het symposium is georganiseerd door de Medisch Ethische Commissie SKB en het programma-management Zorgbeleid.

Deelname aan het symposium is kosteloos. Deelnemers worden ingedeeld bij de workshops op volgorde van aanmelding. Als het symposium is volgeboekt, maar u wilt toch komen kunt u dit aangeven via het aanmeldformulier. Geef dan aan dat u graag op de reservelijst komt.

Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Kunt u toch niet aanwezig zijn en wilt u uw aanmelding annuleren? Dat kan door dit zo spoedig mogelijk door te geven door te antwoorden op het e-mailadres van de bevestigingsmail: ehealth@skbwinterswijk.nl

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Hans van den Berg via h.vandenberg2@skbwinterswijk.nl of Erwin Bomers via e.bomers@slingeland.nl.

Het evenement Symposium Digitaal samen beter vindt plaats op:
Van: woensdag 13 november 2019 17:00
Tot: woensdag 13 november 2019 21:00

Bijlagen bij Symposium Digitaal samen beter

Aanmelden symposium Digitaal samen beter

Komt u met meerdere personen? Elke persoon dient zich apart via dit formulier aan te melden voor het symposium Digitaal samen beter.


 
* = Verplicht veld

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services