Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

SKB legt uit: prikkelbare darm syndroom

donderdag 21 november 2019

Op donderdag 21 november a.s. organiseert het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk een informatieavond over het prikkelbare darm syndroom onder de naam ‘SKB legt uit’. De avond vindt plaats in het auditorium, van 19.30 tot 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de entree is gratis.

Het programma
De avond start met een korte introductie door de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging (PDSB). Daarna vertelt Maag-, Darm-, Leverarts Nauta wat het prikkelbare darm syndroom inhoudt en wat eraan te doen is, bijvoorbeeld met behulp van medicijnen. Vervolgens gaat een diëtiste in op het effect van gezonde voeding bij een prikkelbare darm en geeft zij voedingsadviezen. Ook het FODMAP-dieet komt aan bod. Tot slot vertelt hypnotherapeute Alja van den Berg over het inzetten van hypnotherapie bij het prikkelbare darm syndroom. Na de presentaties is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging (PDSB) is aanwezig met een informatiestand.

Er staat koffie en thee klaar. Tijdens de pauze wordt gezorgd voor een hapje en drankje. De avond en het parkeren zijn gratis.

Aanmelden kan niet meer
Deze avond is helemaal volgeboekt. U kunt zich helaas niet meer aanmelden. Als u op de reservelijst wilt, kunt u bellen met onze Gastenservice via 0543 54 44 15.

 

Het evenement SKB legt uit: prikkelbare darm syndroom vindt plaats op:
Van: donderdag 21 november 2019 19:30
Tot: donderdag 21 november 2019 21:30
Er kan niet meer worden ingeschreven voor dit evenement.

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services