Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

SKB legt uit: Multiple Sclerose

dinsdag 22 oktober 2019

Op dinsdag 22 oktober 2019 organiseren wij een informatieavond over Multiple Sclerose (MS) onder de naam ‘SKB legt uit’. De avond vindt plaats in het personeelsrestaurant van het SKB, van 19.30 tot 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de entree is gratis.

Programma
MS is nog niet te genezen, maar wel zijn er steeds meer behandelingen mogelijk om de ziekteactiviteit zoveel mogelijk te onderdrukken én de klachten die bij MS kunnen ontstaan te behandelen. De ontwikkelingen voor de behandelmogelijkheden van MS gaan razend snel. Neuroloog I.M.P. Arts vertelt u hier alles over tijdens de informatieavond. Daarna gaat verpleegkundig specialist Renata Gierkink in op het onderwerk MS en werk. Veruit de meeste mensen die de diagnose MS krijgen zijn jong en hebben een baan. Wat betekent dit? Moet ik mijn werkgever op de hoogte brengen? Wat kan ik merken tijdens mijn werk? Met welke instanties krijg ik te maken? Bij wie kan ik terecht voor informatie en advies? Allemaal vragen waar Renata antwoord op geeft tijdens deze informatieavond. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen en kunnen aanwezigen na afloop met elkaar in gesprek gaan.

Er staat koffie en thee klaar. Tijdens de pauze wordt gezorgd voor een hapje en drankje. De avond en het parkeren zijn gratis.

Aanmelden
U kunt zich tot uiterlijk donderdag 18 oktober aanmelden via het aanmeldformulier op onderaan deze pagina of via 0543 54 44 15 (vrijwilligers Gastenservice).

Het evenement SKB legt uit: Multiple Sclerose vindt plaats op:
Van: dinsdag 22 oktober 2019 19:30
Tot: dinsdag 22 oktober 2019 21:30

SKB legt uit: MS

* = Verplicht veld

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services