Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

SKB Legt uit: antistolling

donderdag 12 september 2019

Op donderdag 12 september om 19.30 uur organiseren wij onder de naam ‘SKB legt uit’ een informatieavond over antistolling (bloedverdunners).

Programma
Welke antistollingsmedicijnen/bloedverdunners bestaan er? Wat zijn de verschillen en wanneer zijn ze nodig? Vaatchirurg Dick Scharn, arts van de trombosedienst Maarten Beinema en internist Elly de Graaf vertellen u er alles over tijdens de informatieavond. Ook gaan ze uitgebreid in op waar iemand bij het gebruik van deze medicijnen in het dagelijks leven rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld bij sporten, tandartsbezoek, operaties, reizen en de combinatie met andere medicijnen. Tot slot is er ook aandacht voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van medicijnen. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Harteraad (belangenvereniging voor hart- en vaatpatiënten) en de Trombosestichting zijn aanwezig met een informatiestand.

De avond vindt plaats in het Auditorium van het SKB. De zaal is open vanaf 19.00 uur en we starten om 19.30 uur. Rond 21.15 uur is het programma afgelopen. Er staat koffie en thee klaar. Ook in de pauze wordt gezorgd voor een hapje en drankje. De avond en het parkeren zijn gratis.

Let op: deze voorlichtingsavond is vol. U kunt zich niet meer aanmelden voor de bijeenkomst op 12 september. Bij voldoende animo organiseren we mogelijk een extra avond over bloedverdunners. Heeft interesse in deelname aan een mogelijke volgende avond? Mail dan uw naam, e-mailadres en telefoonnummer naar communicatie@skbwinterswijk.nl. Dan houden we u op de hoogte.

Het evenement SKB Legt uit: antistolling vindt plaats op:
Van: donderdag 12 september 2019 19:30
Tot: donderdag 12 september 2019 21:15
Er kan niet meer worden ingeschreven voor dit evenement.

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services