• Home
  • Print
  • contact
  • Blog
  • Zorgverlenerslogin
Goed, veilig en gastvrij

SKB Legt uit: Hartfalen

donderdag 21 september 2017

Donderdag 21 september organiseren wij onder de naam 'SKB legt uit' een informatieavond over 'omgaan met hartfalen.'

Hartfalen is een ernstige ziekte met veel gevolgen voor de patiënt en diens naasten. In deze SKB legt uit gaat cardioloog Da Fonseca in op de medische kant van hartfalen, wat de oorzaken zijn en hoe u het kunt herkennen.

Verpleegkundig specialist Adelheid Kolkman legt uit hoe u ermee om kunt gaan en wat de gevolgen voor het dagelijks leven kunnen zijn. Daarnaast vertelt de Hartstichting kort wat over de rol van de patiëntenvereniging.

Gratis informatieavond
De informatieavond is op donderdag 21 september van 19.30 tot 21.15 uur en vindt plaats in het Auditorium van het SKB. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Er staat koffie en thee klaar. Ook in de pauze wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. De avond en het parkeren zijn gratis. Aanmelden kan via onderstaand formulier of via 0543 54 44 15 (vrijwilligers Gastenservice).

Het evenement SKB Legt uit: Hartfalen vindt plaats op:
Van: donderdag 21 september 2017 19:30
Tot: donderdag 21 september 2017 21:15

SKB Legt Uit: Hartfalen

  

* = Verplicht veld

Deel deze pagina op:

Google+

‹ Terug

RSS icon Actueel
06 jul 2017

Patiëntgerichte zorg in SKB scoort wederom roze lintje

Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) ontving afgelopen week wederom het roze lintje van Borstkankervereniging Nederland (BVN). Dit  lintje staat symbool voor het voldoen aan de normen die Bors..


02 jul 2017

Santiz verbindt het Slingeland Ziekenhuis en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Santiz is de nieuwe naam voor de overkoepelende organisatie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix en het Slingeland Ziekenhuis. Op 1 juli 2017 werd de naam op feestelijke wijze bekendgemaakt. Met ..


Blog icon Blog
Patiëntgerichte zorg in SKB scoort wederom roze lintje
06-07-2017

Patiëntgerichte zorg in SKB scoort wederom roze lintje

Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) ontving afgelopen week wederom het roze lintje van Borstkankervereniging Nederland (BVN). Dit  lintje staat symbool voor het voldoen aan de normen die Borstkankervereniging...

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB
08-03-2017

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB

Vanaf 9 maart 2017 kunnen patiënten van 16 jaar of ouder, inzage krijgen in hun medische gegevens via de beveiligde internetomgeving Mijn SKB. Door met uw DigiD code met sms-functie in te loggen op Mijn SKB, kunt u...

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services
Privacy  |  Disclaimer  |  Sitemap