• Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Rondleiding kraamsuites gaat NIET door

donderdag 02 juli 2020
Rondleiding kraamsuites gaat NIET door

De rondleiding kraamsuites gaat niet door. In verband met de landelijke verspreiding van het coronavirus zijn wij extra alert. Om te voorkomen dat het virus zich via andere patiënten of bezoekers in het ziekenhuis kan verspreiden, hebben wij extra maatregelen getroffen. Bekijk voor meer informatie de website van het VSV. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor actuele informatie over het coronavirus.

Het Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek organiseert op donderdag 2 juli 2020 een rondleiding over de kraamsuites in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk. U kunt kiezen voor de rondleiding van 19.30 uur of 20.15 uur. Aanmelden kan via: https://www.vca-eva.nl/voorlichtingsavond.

Een kraamverzorgster van een kraamzorgorganisatie en een kraamverpleegkundige van het SKB leiden u rond over  een kraamsuite en neonatologiesuite.

Wij nodigen u van harte uit samen met uw partner deze avond bij te wonen. De rondleidingen beginnen op poli 4.7 van het SKB (poli Gynaecologie/verloskunde) en duren ongeveer een half uur. Wij vinden het prettig om vooraf te weten dat u komt. U kunt zich via de website vsv-oostachterhoek.nl inschrijven voor de rondleiding om 19.30 uur of voor de rondleiding om 20.15 uur.

 
 

 

 
 
Het evenement Rondleiding kraamsuites gaat NIET door vindt plaats op:
Van: donderdag 02 juli 2020 19:30
Tot: donderdag 02 juli 2020 20:45

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services