• Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Rondleiding kraamsuites GAAT NIET DOOR

donderdag 01 oktober 2020
Rondleiding kraamsuites GAAT NIET DOOR

Vanwege het coronavirus worden bijeenkomsten tot nader order geannuleerd. Bent u zwanger en gaat u misschien binnenkort bevallen in ons ziekenhuis? Anneloes laat u de route zien en neemt u mee naar de kraamsuites. Zo weet u straks precies waar u terecht komt! Bekijk het filmpje op onze website.

 

 

Het Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek organiseert op donderdag 3 september 2020 een rondleiding over de kraamsuites in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk. U kunt kiezen voor de rondleiding van 19.30 uur of 20.15 uur. Aanmelden kan via: https://www.vca-eva.nl/voorlichtingsavond.

Een kraamverzorgster van een kraamzorgorganisatie en een kraamverpleegkundige van het SKB leiden u rond over een kraamsuite en neonatologiesuite.

Wij nodigen u van harte uit samen met uw partner deze avond bij te wonen. De rondleidingen beginnen op poli 4.7 van het SKB (poli Gynaecologie/verloskunde) en duren ongeveer een half uur. Wij vinden het prettig om vooraf te weten dat u komt. U kunt zich via de website vsv-oostachterhoek.nl inschrijven voor de rondleiding om 19.30 uur of voor de rondleiding om 20.15 uur.


 
 
 
 
Het evenement Rondleiding kraamsuites GAAT NIET DOOR vindt plaats op:
Van: donderdag 01 oktober 2020 19:30
Tot: donderdag 01 oktober 2020 20:45

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services