Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Longpunt, thema: vakantie

donderdag 17 mei 2018

Een longziekte heeft grote invloed op uw leven. Soms moet u dingen aanpassen of kunt u niet alles meer. Het Longfonds helpt zowel mensen met een longziekte als mensen die hun longen gezond willen houden. Door onderlinge ontmoeting, goede voorlichting en belangenbehartiging. Dat betekent dat we voor uw belang opkomen.

Longpunt
Goede informatie en ervaringen uitwisselen helpen u om te gaan met situaties en emoties waar u mee te maken krijgt. Boosheid, frustratie of juist opluchting: anderen herkennen wat u meemaakt. Hierover een gesprek voeren kan dan erg prettig zijn. Ook partners of familieleden leren veel van ervaringen en tips van anderen.

Het Longfonds organiseert in heel Nederland Longpunten. Dit zijn maandelijkse bijeenkomsten voor longpatiënten, hun omgeving, artsen en andere zorgverleners. Meestal draait de ontmoeting om een onderwerp waarover een kenner vertelt. Er is alle ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Dit longpunt heeft als onderwerp 'Vakantie met een longziekte, medicatie en zuurstof. Therapie op het vakantieadres.' Deze bijeenkomst wordt  verzorgd door Lisette en Marloes en zal plaatsvinden in het vergadercentrum van het SKB. De zaal is open om 14.00 uur.

Het evenement Longpunt, thema: vakantie vindt plaats op:
Van: donderdag 17 mei 2018 14:30
Tot: donderdag 17 mei 2018 16:30

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services