• Home
  • Print
  • contact
  • Blog
  • Zorgverlenerslogin
Goed, veilig en gastvrij
Agenda
20-04-2017 Voorlichtingsavonden over zwangerschap en bevallen

In samenwerking met het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) Oost-Achterhoek worden verschillende voorlichtingsavonden en rondleidingen georganiseerd omtrent zwangerschap en bevallen in het SKB. 

Via de website van het Verloskundig Centrum Achterhoek kunt u de agenda bekijken en zich aanmelden voor de voorlichtingsavonden en rondleidingen.

Lees verder
09-05-2017 Bijeenkomst Café Doodgewoon

Op 9 mei is het volgende Café Doodgewoon, deze keer op een middag. De gastspreker is notaris en gaat in gesprek over het volgende: Wat houdt een levenstestament in en hoe wordt dit opgesteld? Wat is het verschil met een testament? Wat houdt erfrecht in? Waarom is het notarieel regelen van wensen belangrijk? Kortom, wat kan er allemaal wettelijk geregeld worden voor de laatste fase van het leven en daarna.

Lees verder
09-05-2017 Dag van de beroerte Lees verder
16-05-2017 Groepsvoorlichting revalideren bij kanker

Op dinsdag 16 mei wordt van 15.30 tot 17.30 uur een groepsvoorlichting georganiseerd over revalideren bij kanker. Deze bijeenkomst is gericht op lichamelijk, psychisch en sociaal herstel en het hervinden van levenskwaliteit en een nieuwe balans.

Lees verder
18-05-2017 SKB legt uit: Chronische darmklachten

Donderdag 18 mei organiseert Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk onder de naam ‘SKB legt uit’ een informatieavond over chronische darmklachten. 

Lees verder
22-06-2017 Doorlopend: workshops Look Good Feel Better

Op donderdag 22 juni 2017 organiseert het SKB samen met de stichting Look Good Feel Better weer een workshop uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker. Wie in het SKB onder behandeling is of onlangs is geweest, kan zich hiervoor aanmelden via de Dagbehandeling Interne Geneeskunde.

Lees verder

Deel deze pagina op:

Google+

‹ Terug

RSS icon Actueel
26 apr 2017

Dag van de beroerte

Laat gratis uw cholesterol, bloeddruk en bloedsuiker meten op de Dag van de Beroerte  Dinsdag 9 mei 2017 is het de Europese Dag van de Beroerte. Het SKB organiseert die dag van 9.00 tot 15...


24 apr 2017

Bijeenkomst Café Doodgewoon 9 mei a.s.

Op 9 mei is het volgende Café Doodgewoon, deze keer op een middag. De gastspreker is notaris en gaat in gesprek over het volgende:Wat houdt een levenstestament in en hoe wordt dit opgestel..


Blog icon Blog
SKB legt uit: Chronische darmklachten
26-04-2017

SKB legt uit: Chronische darmklachten

Donderdag 18 mei organiseert Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk onder de naam ‘SKB legt uit’ een informatieavond over chronische darmklachten.  Darmen zorgen voor de vertering van...

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB
08-03-2017

Online inzicht in uw medische gegevens via Mijn SKB

Vanaf 9 maart 2017 kunnen patiënten van 16 jaar of ouder, inzage krijgen in hun medische gegevens via de beveiligde internetomgeving Mijn SKB. Door met uw DigiD code met sms-functie in te loggen op Mijn SKB, kunt u...

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services
Privacy  |  Disclaimer  |  Sitemap