Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Afspraak maken

Wanneer u een afspraak bij een specialist of een onderzoeksafdeling wilt maken, kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur bellen met het secretariaat van de betreffende polikliniek of met de centrale receptie.

Een overzicht van de specialismen en poliklinieken vindt u hier.

Het telefoonnummer van de centrale receptie is 0543 54 44 44. U hoort eerst een telefonisch keuzemenu. 
Het online maken van een afspraak is helaas (nog) niet mogelijk.

ZorgDomein
Heeft uw huisarts uw verwijzing via ZorgDomein doorgegeven, wilt u dan bij het maken van de afspraak uw ZD-nummer bij de hand houden. Dit nummer staat op de brief die u van uw huisarts heeft meegekregen.

Identificatie in het SKB
Als u medische zorg krijgt, moet u zich kunnen legitimeren. Dit geldt ook in ons ziekenhuis. Daarom vragen wij u om bij elk bezoek een geldig ID-bewijs te laten zien. Zo weten we dat we de juiste patiënt en het juiste dossier voor ons hebben. De legitimatieplicht geldt voor iedereen en voor elke leeftijd. 

De belangrijkste reden voor legitimatie is uw eigen veiligheid. Zo kunnen gegevens niet verwisseld worden met die van andere patiënten. Daarnaast kan de zorgverzekeraar er voor kiezen behandelingen niet te vergoeden als een patiënt zich niet heeft gelegitimeerd.

Komt u voor het eerst in ons ziekenhuis? Dan moet u zich eerst inschrijven. Wij registreren dan uw burgerservicenummer (BSN) en andere belangrijke gegevens in de ziekenhuisadministratie. Inschrijven kan bij de receptie in de centrale hal van ons ziekenhuis en duurt ongeveer 15 minuten.

Wilt u een wijziging doorgeven in uw persoonsgegevens, zoals een adreswijziging of ander telefoonnummer. Of een wijziging van uw huisarts of ziektekostenverzekeraar? Dit kunt u doorgeven bij de receptie in de centrale hal of via Mijn SKB.

SKB-pas vervallen
Sinds oktober 2019 zijn we helemaal over naar identificatie met een geldig ID-bewijs. De SKB-pas is niet meer nodig. U mag de SKB-pas doorknippen en weggooien.

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services